Η Τόνια Σωτηροπούλου ανέβασε την πρώτη της φωτό από τον γάμο με τον Μαραβέγια - Εκθαμβωτική νύφη
Showbiz

Η Τόνια Σωτηροπούλου ανέβασε την πρώτη της φωτό από τον γάμο με τον Μαραβέγια - Εκθαμβωτική νύφη

Η Τόνια Σωτηροπούλου δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της καθώς χθες (11/10) παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της, Κωστή Μαραβέγια.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς την Δευτέρα (12/10) παντρεύτηκαν στην Ύδρα.

Η Τόνια δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της και ξεκίνησε να μοιράζεται τις πρώτες φωτογραφίες κατά την διάρκεια της τελετής του πολιτικού γάμου. Οι δυο τους είναι δίπλα δίπλά και χαμογελούν καθώς το όνειρο τους γίνεται πραγματικότητα.

Η ηθοποιός μια μέρα μετά τον γάμο απόλαυσε με τον σύζυγό της τα σοκάκια του νησιού και δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία ως παντρεμένη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η εικόνα απεικονίζει ένα γραφικό σημείο της Ύδρας, και είμαστε σίγουροι ότι αυτό το μέρος είναι από τα αγαπημένα της στο νησί.

Να σας θυμίσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς ήθελε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την ημέρα του γάμου του και μάλιστα τον τελευταίο καιρό, όσο και αν ερωτούνταν ο ένας ή ο άλλος, προσπαθούσαν να αποφεύγουν σαφείς απαντήσεις θέλοντας προφανώς να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό την ομορφότερη μέρα της ζωής τους.

Ο γνωστός τραγουδοποιός και η όμορφη ηθοποιός είχαν κοντά τους μόνο πολύ στενούς τους φίλους και στενούς συγγενείς και μάλιστα, τους υποδέχτηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού όπου και φιλοξενήθηκε ο πολιτικός τους γάμος.

Η μπομπονιέρα του ζευγαριού ήταν πολύ όμορφη, όπως και το δώρο που χάρισαν στους καλεσμένους τους, μία μικρή γλάστρα με ένα πανέμορφο φυτό.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους το καλοκαίρι που πέρασε στην Ύδρα, κάτι που μάλλον υποδεικνύει ότι είχαν αποφασίσει από τότε πως ήθελαν να ενώσουν τις ζωές τους στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved