Η συγκλονιστική φωτό της νύφης Τόνιας Σωτηροπούλου και τα σχόλια αποθέωσης στο Instagram!
Showbiz

Η συγκλονιστική φωτό της νύφης Τόνιας Σωτηροπούλου και τα σχόλια αποθέωσης στο Instagram!

Η Τόνια Σωτηροπούλου εντυπωσίασε τους καλεσμένους αλλά και τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια με το υπέροχο νυφικό της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν χθες, Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στην Ύδρα, υπό άκρα μυστικότητα, έχοντας μόνο στο πλευρό τους συγγενείς και λίγους καλούς φίλους.

Ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κάποιες φωτογραφίες με τις μπομπονιέρες του γάμου του ζευγαριού. Ωστόσο λίγες ώρες μετά η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια και τον τραγουδιστή να είναι πιασμένοι χέρι χέρι την ώρα της τέλεσης του πολιτικού τους γάμου.

Την ίδια ώρα, οι Mi-Ro, σχεδιαστές του νυφικού της ηθοποιού, πόσταραν στον λογαριασμό τους στο Instagram ένα βίντεο με τη πανέμορφη νύφη Τόνια Σωτηροπούλου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η Τόνια Σωτηροπούλου φορούσε ένα στενό νυφικό που τόνιζε το καλλίγραμμο κορμί της, με αρκετά ανοιχτή πλάτη και μακρύ πέπλο. Φυσικά τα σχόλια έδωσαν και πήραν κάτω από την υπέροχη φωτογραφία της νύφης και φυσικά ήταν αποθεωτικά!

Να σας θυμίσουμε πως η μπομπονιέρα του ζευγαριού ήταν πολύ όμορφη, όπως και το δώρο που χάρισαν στους καλεσμένους τους, μία μικρή γλάστρα με ένα πανέμορφο φυτό.

Δείτε παρακάτω τις νέες φωτογραφίες της νύφης και του γαμπρού, λίγο πριν την τελετή του πολιτικού τους γάμου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved