Γιώργος Πυρπασόπουλος: Η γιαγιά Μαρίκα Νέζερ, το γράμμα στον Θόδωρο Αγγελόπουλο και η... αλητεία!
Showbiz

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Η γιαγιά Μαρίκα Νέζερ, το γράμμα στον Θόδωρο Αγγελόπουλο και η... αλητεία!

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show απόψε (12/10) το βράδυ. 

Ο γνωστός ηθοποιός είχε πάρα πολύ καιρό να πατήσει το πόδι του σε τηλεοπτικό πλατό, όπως παραδέχτηκε και φυσικά χάρηκε πολύ γι' αυτό.

Ο ίδιος μίλησε για τη ζωή του μέχρι σήμερα, την πορεία του τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αρχικά παραδέχτηκε: «Είμαι τυχερός, γιατί η φωνή μου με στήριξε πάρα πολύ επαγγελματικά» αναφερόμενος στις δουλειές που έκανε δανείζοντας τη φωνή του σε διαφημιστικά αλλά και άλλες δουλειές στην τηλεόραση.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε επίσης και για τη συνεργασία που είχε σε ξένη κινηματογραφική παραγωγή με τον γιο του Denzel Washigton που γυρίστηκε στην Ελλάδα. Ο ίδιος αποκάλυψε: «Στο Beckett έκανα μία δύσκολη σκηνή, με τραβολογούσαν τόσο που πονούσα μία εβδομάδα μετά».

Ο ηθοποιός επίσης αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρός είχε κάνει κάτι που ήθελε τόλμη. Συγκεκριμένα είπε: «Όταν πήγαινα δημοτικό, έστειλα γράμμα στον Θεόδωρο Αγγελόπουλο για να με πάρει να παίξω στην ταινία «Τοπίο στην Ομίχλη».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είχα ξεκινήσει να δουλεύω ως ηθοποιός πριν τελειώσω το σχολείο. Οι γονείς μου στήριξαν την επιλογή μου».

Επίσης αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του: «Γεννήθηκα στην Αυστραλία. Ξαναπήγα το 2002 για δύο μήνες, αλλά δεν κατάφερα να δικτυωθώ, να βρω έναν αντζέντη για να εργαστώ εκεί».

Ο ηθοποιός επίσης είπε πως: «Όταν ήμουν μικρότερος γούσταρα την αλητεία, ήθελα να το ζήσω».

Φυσικά, αναφέρθηκε και στην καλλιτεχνική του οικογένεια μιας και η γιαγιά του ήταν η αξέχαστη Μαρίκα Νέζερ ενώ και ο πατέρας του Κόνης Πυρπασόπουλος υπήρξε επίσης ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις του ηθοποιού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved