Josephine: Την έχουν για... παλιόπαιδο; Η ηλικία, τα κιλά, η Eurovision και το ελληνικό όνομά της!
Showbiz

Josephine: Την έχουν για... παλιόπαιδο; Η ηλικία, τα κιλά, η Eurovision και το ελληνικό όνομά της!

Όταν η Josephine εμφανίστηκε στα μουσικά πράγματα της χώρας μας, λίγοι πίστεψαν στο ταλέντο της όμως τελικά με πολλή δουλειά και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, απέδειξε ότι όχι μόνο έχει ταλέντο αλλά και ότι ήρθε για να... μείνει!

Η 31χρονη αμερικανοτραφής και πολυτάλαντη Josephine εμφανίστηκε ξαφνικά στην ελληνική σόουμπιζ μπερδεύοντάς μας λίγο στην αρχή. Πολλά ταλέντα μαζί και πολυπολιτισμική μιας και η μητέρα της είναι από τον Λίβανο και ο πατέρας της Έλληνας μετανάστης στη Γερμανία...

Αποφασισμένη για όλα!
Η Josephine είναι η μεγάλη νικήτρια του δεύτερου J2US με παρουσιαστή τον Νϊκο Κοκλώνη στο οποίο ήταν coach του Νάσου Παπαργυρόπουλου.

Σύντομα όμως μας ξεμπέρδεψε, αποδεικνύοντας πως ξέρει να κάνει πολλά καλά μαζί. Αρκετά όμως με τις επιδόσεις της στις μουσικές σκηνές και τις εμφανίσεις γενικότερα. Η Josephine άλλωστε έχει κερδίσει το πιστό κοινό της και ξέρει πώς να οδηγεί ένα μπιτάτο τραγούδι της στο να γίνει το hit της εποχής. Όπως για παράδειγμα το "Σε έχουν για παλιόπαιδο" που ακούγεται παντού και όλες τις ώρες.

Σημασία έχει να γνωρίσουμε τη Josephine ως άνθρωπο και ως ένα κορίτσι που έχει ήδη αρχίσει να γίνεται πρότυπο για τις νεαρές ηλικίες.

Καλλίγραμμη, πάντα χαμογελαστή και με αισιόδοξη αύρα, είναι σαν να μας παρακινεί κάθε φορά να αρχίσουμε να χορεύουμε στους ρυθμούς των κομματιών της. Βέβαια, η ίδια είναι πολλά παραπάνω από αυτό. Είναι και το κορίτσι της διπλανής πόρτας που κυνήγησε -όσο δεν πήγαινε- το όνειρό της ώστε να φτάσει να γίνει αυτό που είναι σήμερα.

Ο αγώνας για την εικόνα της

και το ύψος της Josephine

Η Josephine με ύψος 1,68 μ. και κορμί που ζηλεύουν πολλές, γυμνάζεται πολύ καθώς με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά που τη βάραιναν όταν ήταν μικρότερη. Η Josephine Wendel κατά την εφηβεία της είχε δώδεκα κιλά παραπάνω. Και όπως είχε δηλώσει σε συνένετυξή της παλιότερα: «Κατάφερα όμως να τα χάσω μέσα σε ένα καλοκαίρι κάνοντας εντατική γυμναστική. Τώρα θεωρώ πως έχω όσα πρέπει, ούτε περισσότερα ούτε λιγότερα από το κανονικό. Με ενδιαφέρει πολύ να είμαι υγιής τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Με βοηθά τρομερά η hot yoga αλλά και τα extreme αθλήματα που κάνω. Η άσκηση αποτελεί κύριο μέλημα μου. Ξεκίνησα πριν από τρία χρόνια. Με το δάσκαλο μου, τον 'Ιωνα Μάνγκο, που είμαστε πολύ φίλοι, κάνουμε ένα mix αθλημάτων, όπως ΤRΧ, τρέξιμο, hot yoga. Με βοηθά πολύ σε συνδυασμό με την ισορροπημένη διατροφή» είχε τονίσει στο ΕΓΩ.

Ήθελα να αδυνατίσω και δεν ήξερα τον τρόπο, γιατί ο μεταβολισμός μου δεν είχε ενεργοποιηθεί καθόλου. Έτρωγα παράλληλα. Ολοκληρώνοντας το σχολείο, συνειδητοποίησα ότι είχε έρθει η ώρα να βελτιώσω τον εαυτό μου.

- Όταν ήσουν έφηβη, σε επηρέαζε το γεγονός ότι είχες περιττά κιλά;

«Ναι, πολύ. Ήθελα να αδυνατίσω και δεν ήξερα τον τρόπο, γιατί ο μεταβολισμός μου δεν είχε ενεργοποιηθεί καθόλου. Έτρωγα παράλληλα. Ολοκληρώνοντας το σχολείο, συνειδητοποίησα ότι είχε έρθει η ώρα να βελτιώσω τον εαυτό μου. Όταν θέτω κάτι ως στόχο, δεν υπάρχει πιθανότητα να μην το πραγματοποιήσω.»

H βάφτιση στα 25 της χρόνια

και το ελληνικό της όνομα!

Όταν η Josephine η οποία έζησε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια μέχρι την ενηλικίωσή της στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα καθώς ανοίχτηκε μπροστά της μία μεγάλη καριέρα στον χώρο του τραγουδιού πήρε και ακόμα μία μεγάλη απόφαση: Να βαφτιστεί χριστιανή ορθόδοξη μιας και μέχρι τότε δεν είχε ενστερνιστεί κάποια θρησκεία. Τελικά βαφτίστηκε Ιωσηφίνα, όπως είναι δηλαδή το όνομά της στα Ελληνικά, αν και διαθέτει και το όνομα Jessica.

H "κορυφή" της Eurovision και η λαχτάρα να την κατακτήσει

Η Josephine ξεκάθαρα το 'χει με τη Eurovision! Έχει όλο το πακέτο! Φωνή, κορμί, κίνηση, άνεση πάνω στη σκηνή, τέλεια αγγλικά μιας και είναι η μητρική της γλώσσα και αυτή εκτός από τα ελληνικά. Η πρώτη της απόπειρα έγινε το 2014 όταν υπήρξε υποψήφια για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον ευρωπαΪκό διαγωνισμό, με το τραγούδι "Dancing Night" σε στίχους/μουσική του Mark Angelo με ανάθεση του τραγουδιού από το κοινό και επιτροπή. Τελικά ήρθε τελευταία στον ελληνικό τελικό, χάνοντας τη πρώτη θέση από τους Freaky Fortune και RiskyKidd με το τραγούδι "Rise Up". Δείτε την παρακάτω στην εμφάνισή της.

Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει με το συγκεκριμένο "φλερτ" καθώς έχει αναφέρει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της η ίδια η Josephine πως θέλει πολύ κάποια στιγμή να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της.

Μέχρι στιγμής πάντως, μία κορυφή που λίγες τραγουδίστριες από την ελληνική επικράτεια έχουν καταφέρει, είναι να δει το πρόσωπό της στην τεράστια γιγαντοθόνη της Times Square στη Νέα Υόρκη αφού μέσω της δισκογραφικής της εταιρίας Panik Records, έγινε η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση. Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved