Γάμος Μαραβέγια – Σωτηροπούλου: Η λεπτομέρεια στο γαμπριάτικο κοστούμι του Κωστή
Showbiz

Γάμος Μαραβέγια – Σωτηροπούλου: Η λεπτομέρεια στο γαμπριάτικο κοστούμι του Κωστή

O Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Ύδρα και μπορεί να μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για το νυφικό, όμως για το γαμπριάτικο κοστούμι;

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία, έχοντας στο πλευρό τους μόλις 10 καλεσμένους από το στενό φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.

Τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός ντύθηκαν δια χειρός MI – RO!

Οι Miro ανέφεραν: «Ήταν πραγματικά μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση των σχεδιαστών MI-R Ō, Γιάννη Ράπτη και Δημήτρη Μαστρόκαλου, για την τιμή που τους έκαναν οι αγαπημένοι τους φίλοι Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας να τους εμπιστευτούν για τους την ημέρα του γάμου τους.

H πανέμορφη ηθοποιός έλαμπε μέσα στο off-white MI-RŌ νυφικό της. Ένα μακρύ slip dress με αναφορές στη δεκαετία του '20.

Εσωτερικά το σώμα της αγκάλιαζε απαλά ένα μεταξωτό σατέν, ενώ στο μεταξωτό τούλι που χρησιμοποιήθηκε εξωτερικά ήταν κεντημένες με την τεχνική του patchwork 18 είδη ντελικάτης δαντέλας. Το ρομαντικό ύφος της sur mesure δημιουργίας συμπλήρωναν οι πέρλες που είχαν κεντηθεί σε όλο το νυφικό, καθώς και στο μακρύ μεταξωτό πέπλο.

Την εκθαμβωτική νύφη συνόδευσε ο Κωστής Μαραβέγιας, επίσης ντυμένος με MI-RŌ. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επέλεξε ένα μπορντώ κασμιρένιο σταυρωτό κοστούμι, το οποίο συνδύασε με γαλάζιο πουκάμισο, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει μια πιο ανάλαφρη νότα επιλέγοντας φλοραλ pochette.

Τις ευχές μας για μια ζωή απόλυτης ευτυχίας!»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved