Τσαρούχας-Κουλουκάκου: Τι τρέχει ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της «Γης της ελιάς»;
Showbiz

Τσαρούχας-Κουλουκάκου: Τι τρέχει ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της «Γης της ελιάς»;

Τι συμβαίνει με τον Πασχάλη Τσαρούχα και την Αντιγόνη Κουλουκάκου από τη νέα επιτυχημένη σειρά του Μega «Η Γη της ελιάς»;

Φήμες θέλουν τους δυο ηθοποιούς να έχουν έρθει κοντά. Αλήθεια ή ψέμα; Τι συμβαίνει πραγματικά μεταξύ τους;

Μία σκηνή γεμάτη ερωτικό πάθος και ένταση χάρισαν στους τηλεθεατές στο επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» την Πέμπτη 16/9/21. Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η γοητευτική ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου. Η σειρά «Η Γη της Ελιάς» με φόντο την Μάνη, δείχνει να κερδίζει το κοινό με την πλοκή αλλά και το εντυπωσιακό καστ που περιλαμβάνει έως και την Λυδία Κονιόρδου.


Από τις πτυχές του σεναρίου που έχουν ενδιαφέρον είναι ο παλιός, απαγορευμένος ερωτάς, αυτός του Στάθη και της Ιουλίας, ο οποίος φουντώνει ξανά. Όπως παρακολουθήσαμε στο αποκαλυπτικό επεισόδιο, ο ένας σκέφτεται τον άλλον και παρότι γνωρίζουν πως δεν μπορούν να είναι μαζί ξανά (ο Στάθης είναι πλέον παντρεμένος και έχει δυο παιδιά) συναντιούνται κρυφά και το πάθος τους δεν κρύβεται. Ο Στάθης την επισκέπτεται στο σπίτι της, της λέει με νόημα «ξέρω πως είσαι μόνη», εκείνη του απαντά απορημένη «τι θες εδώ» και στη συνεχεία αγκαλιάζονται με πάθος και κάνουν ερωτά, «θέλω μόνο εσένα», της λέει χαρακτηριστικά και το κρεβάτι πήρε «φωτιά» ενώ εντύπωση έκανε και το ότι η σκηνή ήταν αρκετά τολμηρή.

Αρκετά χρόνια πριν ο Στάθης ήταν ζευγάρι με την Ιουλία, ωστόσο αναγκάστηκε να τη χωρίσει ύστερα από τις απειλές του αδερφού της. Η κοπέλα δεν γνώριζε τον λόγο που την είχε παρατήσει και πλέον έχοντας ανακαλύψει την αλήθεια τον θέλει και πάλι. Ωστόσο, αυτό δεν φαντάζει εύκολο, καθώς ο ίδιος έχει δημιουργήσει οικογένεια, όπως προείπαμε. Η γεμάτη ένταση και πάθος ερωτική σκηνή του Πασχάλη Τσαρουχά με την Αντιγόνη Κουλουκάκου άναψε φωτιές προκαλώντας πολλά σχόλια στο διαδίκτυο και τα social media.


Πέρα από το σενάριο, τώρα, στην αληθινή ζωή, φαίνεται ότι οι δυο πρωταγωνιστές έχουν έρθει κοντά, όπως, μάλιστα, αναφέρουν, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, πηγές από τα παρασκήνια της σειράς. Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για πολλές συναντήσεις ανάμεσα τους και εκτός των τηλεοπτικών γυρισμάτων.

Οι δύο τους βρίσκονται πολύ συχνά και προς το παρόν αποφεύγουν τα πολυσύχναστα στέκια και τα μέρη στα οποία μπορεί να τους πετύχουν τα αδιάκριτα βλέμματα ή ο φωτογραφικός φακός. Λέτε να ξεκινάει ένας νέος έρωτας ο οποίος από το σενάριο μιας τηλεοπτικής σειράς να μεταπήδησε στην πραγματική ζωή ή μια νέα φιλία να έχει ξεκινήσει; Ο χρόνος θα δείξει...

Πηγή:Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved