Γιώργος Μαρίνος: «Θέλει να είναι μόνος του και δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν»
Showbiz

Γιώργος Μαρίνος: «Θέλει να είναι μόνος του και δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν»

Η τελευταία φορά που ο Γιώργος Μαρίνος απαθανατίστηκε κάπου δημόσια ήταν πριν από ακριβώς δέκα χρόνια. Έκτοτε, κανείς δεν γνωρίζει τίποτα απολύτως για τη ζωή του και την καθημερινότητά του. 

Ένας από τους ανθρώπους που μέχρι και πριν χαθεί από τη δημοσιότητα ο Γιώργος Μαρίνος ήταν στο πλευρό του ήταν η Άννα Φόνσου, προσωπική του φίλη και φυσικά συνεργάτιδά του.

Η αγαπημένη ηθοποιός και η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για το σπίτι του ηθοποιού, έχει εκφράσει πολλές φορές την αγωνία της σε συνεντεύξεις της για το πώς είναι και τι κάνει ο Γιώργος Μαρίνος.

Έχουν ακουστεί διάφορα για την κατάσταση της υγείας του, για τους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνεί, για την ανάγκη του να απέχει από τη δημοσιότητα ενώ πρόσφατα η Άννα Φόνσου σε συνέντευξή της αποκάλυψε για εκείνον: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλει να είναι μόνος του και δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν».

Στην ερώτηση αν αληθεύει ότι πάσχει από άνοια, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Όταν ήταν εδώ (σ.σ. Στο σπίτι του ηθοποιού), δεν είχε. Μια χαρά ήταν και ήθελε να ξαναπαίξει. Δεν μας ζήτησε ούτε χρήματα, ούτε τίποτα. Έκατσε στο "Σπίτι του ηθοποιού" δύο μήνες για την εγχείρηση».

Πάντως, ο Γιώργος Μαρίνος επιμένει να μένει μακριά από τον καλλιτεχνικό χώρο και τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς κανείς να γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με τον κορυφαίο showman της Ελλάδας ο οποίος έγραψε ιστορία στο θέατρο και την ελληνική τηλεόραση.

Ποιος άλλωστε θα μπορούσε να τον συναγωνιστεί ως παρουσιαστή λαμπερών σόου στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, όταν τα νούμερα τηλεθέασης φάνταζαν εξωπραγματικά; Ποιος θα μπορούσε να χορεύει και να τραγουδά συγχρόνως σε μεγάλες θεατρικές παραγωγές του παρελθόντος όπως εκείνος ο οποίος έγινε πρότυπο για πολλούς μεταγενέστερους παρουσιαστές και ηθοποιούς;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved