Το σκηνοθετικό ατόπημα στον Σασμό που εντόπισαν οι χρήστες του Twitter και έγινε... πανηγύρι!
Showbiz

Το σκηνοθετικό ατόπημα στον Σασμό που εντόπισαν οι χρήστες του Twitter και έγινε... πανηγύρι!

Ο Σασμός είναι ένα πολύ αγαπημένο hashtag για τους χρήστες των social media και ειδικά του Twitter που κάθε βράδυ, από Δευτέρα έως Πέμπτη σχολιάζονται τα πάντα. 

Από την ερμηνεία των πρωταγωνιστών και τις εξελίξεις στις ιστορίες των ηρώων μέχρι κάποιο πλάνο που δεν τους άρεσε ή τούς ξετρέλανε.

Σε κάθε περίπτωση, τα πάντα περνούν από... σκάνερ σε ό,τι έχει να κάνει με την αγαπημένη σειρά του Alpha που αναμφισβήτητα έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Στο μεταξύ όμως, λόγω... σκάνερ, οι χρήστες του Twitter πρόσφατα εντόπισαν και ένα σκηνοθετικό ατόπημα που πολλοί είδαν αλλά λίγοι κατάλαβαν.

Πρόκειται για δύο σκηνές που έχουν γυριστεί ακριβώς στο ίδιο σημείο σε ένα σπίτι αλλά αφορούν τελείως διαφορετικές ιστορίες μέσα στη σειρά.

Η μία σκηνή ήταν δήθεν στο σπίτι της Καλλιόπης (Μαρία Τζομπανάκη) όπου είδαμε να συνομιλεί η ίδια με τους νεότερους σε ηλικία -τότε- γιους της, Μαθιό (Δημήτρης Λάλος) και Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης), λίγο μετά τη δολοφονία, μέσα στη φυλακή, του πατέρα τους.

Η δεύτερη σκηνή έχει για πρωταγωνιστές τη Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) και τον Μαθιό

Συγκεκριμένα, αφορά μία σκηνή από το σπίτι της Καλλιόπης (Μαρία Τσομπανάκη), όπου συνομιλεί με τους νεαρούς -τότε- γιους του, Μαθιό (Δημήτρης Λάλος) και Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης) και η άλλη είναι μία σκηνή από το σπίτι της Βασιλικής (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) με τον Μαθιό στα νιάτα τους που υποτίθεται πως διαδραματίζεται στο σπίτι της Βασιλικής.

“Αυτές οι δυο σκηνές γυρίστηκαν στο ίδιο δωμάτιο απλά έβγαλαν τις κουρτίνες και το τραπέζι στη μία σκηνή #sasmos”, ανέφερε μία ανάρτηση στο Twitter. Σε συνδυασμό με την παραβολή δίπλα-δίπλα των στιγμιότυπων αυτών, καταλαβαίνετε τι έγινε μετά από το παραπάνω tweet.

Δείτε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved