Το μοναδικό throwback της Άννας Βίσση: Η φωτογραφία με τον Καρβέλα και το χιουμοριστικό σχόλιο!
Showbiz

Το μοναδικό throwback της Άννας Βίσση: Η φωτογραφία με τον Καρβέλα και το χιουμοριστικό σχόλιο!

Η Άννα Βίσση ανά διαστήματα αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές για την σχέση που είχε με τον Νίκο Καρβέλα

Η Άννα Βίσση από την ημέρα που έκανε την πρώτη της εμφάνιση μέχρι και τώρα θεωρείται μια από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες της ελληνικής showbiz. Η τραγουδίστρια ήταν η πρώτη που έφερε την haute couture στα μπουζούκια και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φοβάται να τσαλακωθεί.

Η Άννα Βίσση μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε ένα flashback στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 1998.

Ναι καλά διαβάσατε, 23 χρόνια πριν…

Η τραγουδίστρια φέρεται πως νοστάλγησε τις παλιές καλές εποχές του ‘90. Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σπάνια φωτογραφία από την εποχή που συνεργαζόταν και εμφανιζόταν στην σκηνή μαζί με τον Νίκο Καρβέλα τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες τους που άφησαν ιστορία στην ελληνική μουσική.

Στην πρώτη φωτογραφία απεικονίζεται η Άννα Βίσση να φοράει ένα χρυσό φόρεμα Versace και τον Νίκο Καρβέλα τζιν και λευκό T-shirt. Ωστόσο με το χιούμορ που την διακατέχει, αποκάλυψε: «Εγώ …Versace. Εκείνος …λαδωμένο παντελόνι που προσπάθησα αποτυχημένα να καμουφλάρω με αλεύρι. Αξέχαστες στιγμές».

Να σας θυμίσουμε πως το χρυσό αυτό φόρεμα είναι το τελευταίο που σχεδίασε ο Gianni Versace πριν τον δολοφονήσουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved