Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Οι αδημοσίευτες φωτό από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη-Τα γέλια & οι αγκαλιές
Showbiz

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Οι αδημοσίευτες φωτό από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη-Τα γέλια & οι αγκαλιές

Μπορεί όσοι ήταν καλεσμένοι στον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου, το καλοκαίρι στη Σύρο, να μην έκαναν αναρτήσεις εκείνη την ημέρα όμως μετά του έδωσαν και κατάλαβε.

Η πρωταγωνίστρια του Σασμού Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, την οποία έχουμε απολαύσει και στις Άγριες μέλισσες, διατηρεί στενή φιλία με την Δανάη Μιχαλάκη, την τηλεοπτική Δρόσω.

Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον γάμο της! Πριν από λίγες ημέρες, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της Δανάης Μιχαλάκη και φαίνονται και οι δύο πραγματικά ευτυχισμένες.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είχε δηλώσει μάλιστα σε συνέντευξή της:

«Ναι, είναι η καινούρια καλύτερη μου φίλη. Γνωριστήκαμε στις Άγριες μέλισσες και δέσαμε κατευθείαν, παρόλο που μόνο μία σκηνή είχαμε μαζί. Η Δανάη είναι πολύ ωραίος άνθρωπος, όπως και ο Γιώργος (σ.σ.: Παπαγεωργίου), με τον οποίο είμαστε επίσης φίλοι. Είμαστε και γειτόνισσες στο Παγκράτι και βλεπόμαστε συχνά. Ειδικά την περίοδο της καραντίνας βοήθησε πολύ η μία την άλλη, γιατί περπατούσαμε πολύ μαζί και βρισκόμασταν και στα σπίτια μας. Υπήρχε επαφή».

Δείτε τις φωτογραφίες που πόσταρε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved