Τόνια Σωτηροπούλου: Την έραναν με ροδοπέταλα! Τα κεράσματα στο γύρισμα και οι ευχές (video)
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: Την έραναν με ροδοπέταλα! Τα κεράσματα στο γύρισμα και οι ευχές (video)

Σε έναν από τους πιο αγαπημένους τους προορισμούς, την όμορφη Ύδρα, παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Ο γάμος ήταν πολιτικός και έγινε στις 18,15 μ.μ. από τον Αντιδήμαρχο του νησιού Γιάννη Μπελεγρή.

Το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την ημέρα του γάμου του και μάλιστα τον τελευταίο καιρό, όσο και αν ερωτούνταν ο ένας ή ο άλλος, προσπαθούσαν να αποφεύγουν σαφείς απαντήσεις θέλοντας προφανώς να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό την ομορφότερη μέρα της ζωής τους.

Και τα κατάφεραν αν αναλογιστεί κανείς πως τα πλάνα ήταν ελάχιστα και έπειτα οι δυο τους επέλεξαν να μοιραστούν φωτογραφίες μέσα από τα social media.

Η Τόνια και ο Κωστής επέστρεψαν και μάλιστα μέσα από τα stories της ηθοποιού είδαμε πώς την υποδέχτηκαν οι συνάδελφοί της στο γύρισμα της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Την έραναν με ροδοπέταλα, της ευχήθηκαν τα καλύτερα ενώ εκείνη τους κέρασε γλυκά!

Δες το απόσπασμα

H πανέμορφη ηθοποιός έλαμπε μέσα στο off-white MI-RŌ νυφικό της. Ένα μακρύ slip dress με αναφορές στη δεκαετία του '20.

Εσωτερικά το σώμα της αγκάλιαζε απαλά ένα μεταξωτό σατέν, ενώ στο μεταξωτό τούλι που χρησιμοποιήθηκε εξωτερικά ήταν κεντημένες με την τεχνική του patchwork 18 είδη ντελικάτης δαντέλας. Το ρομαντικό ύφος της sur mesure δημιουργίας συμπλήρωναν οι πέρλες που είχαν κεντηθεί σε όλο το νυφικό, καθώς και στο μακρύ μεταξωτό πέπλο.

Την εκθαμβωτική νύφη συνόδευσε ο Κωστής Μαραβέγιας, επίσης ντυμένος με MI-RŌ. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επέλεξε ένα μπορντώ κασμιρένιο σταυρωτό κοστούμι, το οποίο συνδύασε με γαλάζιο πουκάμισο, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει μια πιο ανάλαφρη νότα επιλέγοντας φλοραλ pochette.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved