Αντελίνα Βαρθακούρη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της – Έκοψε τα μαλλιά της κοντά!
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της – Έκοψε τα μαλλιά της κοντά!

Άλλος άνθρωπος η Αντελίνα Βαρθακούρη με το νέο της κούρεμα.

Η όμορφη παρουσιάστρια λίγο πριν της καλοκαιρινές της διακοπές είχε πειραματιστεί κόβοντας αρκετά τα μαλλιά της όμως τώρα έκανε ένα πολύ κοντό καρέ! Όσο για το χρώμα, δεν το άλλαξε καθώς γνωρίζει πόσο πολύ της πάει το ξανθό που έχει υιοθετήσει.

Η Αντελίνα μοιράστηκε το θαυμάσιο αποτέλεσμα ανεβάζοντας story στo Instagram της και είναι μια κούκλα! Όσο για την προσπάθειά της να χάσει κιλά; Φαίνεται πως τα καταφέρνει μιας και είναι ξεκάθαρο αφού το πρόσωπό της έχει στεγνώσει.

Δες την στη gallery

Θυμίζουμε πως η Αντελίνα εδώ και μερικούς μήνες ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο την έχει βοηθήσει να χάσει εκείνα τα περιττά κιλάκια που ενδεχομένως την ενοχλούσαν.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, κατά καιρούς, έχει δεχτεί θετικά, αλλά και αρνητικά σχόλια, είτε για την εμπειρία της στην TV, είτε ακόμη και για την εξωτερική της εμφάνιση. Όταν πρόσφατα διαδικτυακός της φίλους της έγραψε "Γιατί πάχυνες;", εκείνη απάντησε:

«Καλή ερώτηση. Γιατί δεν είμαι τέλεια, γιατί πέρασα μια περίοδο που έτρωγα συναισθηματικά, γιατί δεν κατάφερα να μου βάλω στοπ, γιατί εκεί ξέσπασα, γιατί δεν κατάφερα να με σταματήσω… αλλά με γνώρισα καλύτερα και κατάφερα να αγαπήσω και αυτή μου την πλευρά και μόλις με αγκάλιασα ξεκίνησα διατροφή».

Μέσα από την εκπομπή της μάλιστα με αφορμή το ξέσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε πει:

«Το δικό μου μυστικό είναι να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς. Εγώ έχω μπει σε μια διαδικασία – το ξέρετε – να κάνω μια διατροφή. Αν πετυχαίνει τώρα και αν υπάρχει διαφορά είναι γιατί το ήθελα εγώ και γιατί ευχαριστώ από καρδιάς την Μαρία Αντωνά που μπήκε στη ζωή μου και με πήρε από το χέρι με τον διατροφολόγο μου και είδαν την ψυχή μου.
Ξέρω πως αισθάνεστε. Θέλεις να κρύβεσαι, ντρέπεσαι για το σώμα σου. Έχω κάνει δυο καισαρικές, Έχει κρεμάσει η κοιλιά, έχει κρεμάσει ο πωπός, μπορεί να έχει κρεμάσει και το στήθος. Σε βλέπεις στον καθρέφτη και δε μπορείς. Ακούστε με, ότι και αν έχετε ζήσει μέσα στο σπίτι σας, το έχω ζήσει και εγώ. Ένας είναι ο τρόπος, αγάπη και αγκαλιά…».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved