Θοδωρής Αντωνιάδης: «Όσο εξωστρεφής είμαι, άλλο τόσο και περισσότερο τολμώ να πω, είμαι μοναχικός»
Showbiz

Θοδωρής Αντωνιάδης: «Όσο εξωστρεφής είμαι, άλλο τόσο και περισσότερο τολμώ να πω, είμαι μοναχικός»

Γνωρίσαμε τον Θοδωρή Αντωνιάδη μέσα από την επιτυχημένη σειρά «10η εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το πόσο τυχερός νιώθει γι' αυτό το τηλεοπτικό του ξεκίνημα, για το τραγούδι, αλλά και για τον χαρακτήρα του.

-Είστε εξωστρεφής άνθρωπος; Ανοίγεστε εύκολα;

Νομίζω το βασικό μου χαρακτηριστικό είναι το ότι ενώ είμαι εξωστρεφής ως άνθρωπος, δεν ανοίγομαι ουσιαστικά εύκολα. Ακούγεται, ενδεχομένως, αντιφατικό αυτό. γ

-Ασχολείστε και με το τραγούδι. Μιλήστε μου γι’ αυτή σας την αγάπη...

Είχα τη χαρά και την τεράστια τιμή στο ξεκίνημά μου, αποφοιτώντας από τη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, να πρωταγωνιστήσω σε μια μουσική παράσταση του Μίκη Θεοδωράκη, όπου με παρουσία της Λαϊκής ορχήστρας του, έλεγα ζωντανά τραγούδια του επί σκηνής. Πριν 5 χρόνια περίπου ήρθε και ένα άλλο δώρο στη ζωή μου. Η γνωριμία και η συνεργασία μου με τον ποιητή-στιχουργό Μάνο Ελευθερίου, όπου μου εμπιστεύτηκε και τραγούδησα τρία ανέκδοτα τραγούδια του στο μουσικό πρότζεκτ του συνθέτη Γιώργου Κυριάκου «Τρεις εποχές». Κρατάω στη μνήμη μου και την καρδιά μου, τη γνωριμία μου με τον Μάνο Ελευθερίου, ως πολύτιμο, ακριβό φυλαχτό. Έκτοτε, κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός μου δίσκος «Αλβιώνα», σε μουσική του συνθέτη Φίλιππου Περιστέρη, έναν άνθρωπο που εκτιμώ ιδιαίτερα για το ταλέντο του, την πορεία του και το ήθος του, σε στίχους των Μάνου Ελευθεριου, Χρ. Ξένου, Γρ. Χαλιακόπουλου και Φ. Περιστέρη. Ένας δίσκος που χαρακτηρίζεται από ρετρό διάθεση, «δοσμένη», όμως, στο «σήμερα». Αυτή την περίοδο μουσικά θα με βρείτε στη «Μαρκίζα», στο Χαλάνδρι, έναν υπέροχο και φιλόξενο χώρο, τις «Κυριακές του φθινοπώρου», παρέα με τους ταλαντούχους μουσικούς Γιάννη Δεσποτάκη και Μανώλη Πασχαλίδη, κάθε Κυριακή στις 8μμ.

-Γίνατε ευρέως γνωστός μέσα από τα αυτοτελή επεισόδια του Πάνου Κοκκινόπουλου στη σειρά «10η εντολή». Πώς ήταν αυτή η εμπειρία για εσάς;

Η καλύτερη αρχή που θα μπορούσα να έχω τηλεοπτικά, ήρθε μέσα από τη συμμετοχή μου στη σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου «Η δέκατη εντολή»! Είχα τη χαρά και την τιμή ο Πάνος Κοκκινόπουλος να με εμπιστευτεί στο ξεκίνημά μου και μέσω αυτής της συνεργασίας να δουλέψω μαζί του, να μαθητεύσω δίπλα του, καθώς και με συναδέλφους και σκηνοθέτες που εκτιμούσα και θαύμαζα πολύ.

-Με ποιον καλλιτέχνη θα θέλατε να κάνετε ντουέτο ;

Με την Μαρινέλλα!

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved