Τάκης Βαμβακίδης: «Όλη η ζωή είναι ένας φόβος και μια χαρά»
Showbiz

Τάκης Βαμβακίδης: «Όλη η ζωή είναι ένας φόβος και μια χαρά»

Για όσα τον φοβίζουν μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Τάκης Βαμβακίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στον έρωτα και όσα του δίνουν ελπίδα.

-Τι σας φοβίζει;

Με φοβίζουν μόνο οι αρρώστιες και τα ατυχήματα. Έχω μια ανησυχία πάντα για το παιδί μου, για τους ανθρώπους. Αυτά τα πράγματα ταράζουν την ψυχή μου. Όλη η ζωή είναι ένας φόβος και μια χαρά.

-Τι σας δίνει ελπίδα;

Η ίδια η ζωή. Η αντίσταση των ανθρώπων, τα πουλιά, η φύση. Δεν μιλάνε, αλλά έχουν μια συνέπεια, μια αφοσίωση. Η ζούγκλα είναι πιο ειρηνική από την κοινωνία μας.

-Χρωστάτε συγγνώμες και σ’ αγαπώ;

Τις έχω πει τις συγγνώμες. Όπου χρώσταγα, τις έχω πει. Μία ακόμη χρωστάω και περιμένω να οργανώσω την ψυχή μου, για να την πω. Το σ’ αγαπώ, όταν το νιώθω, το λέω. Μόνο στον πατέρα μου χρωστάω το σ’ αγαπώ και το ευχαριστώ.

-Ο έρωτας τι είναι για εσάς;

Όλα τα άλλα, δεν κάνουν μια στιγμή του έρωτα. Ό,τι κι αν συμβαίνει, δεν φτάνει ούτε ένα δευτερόλεπτο του έρωτα. Όταν λέω έρωτα. δεν μιλώ σαρκικά. αλλά για το συναίσθημα. Είναι κάτι συγκλονιστικό. Πονάω αν κάποιος έστω μια φορά δεν το ένιωσε στη ζωή του.

-Όταν «σβήνουν τα φώτα», η ψυχή σας πως είναι;

Όταν «σβήνουν τα φώτα», είναι μια σκληρή στιγμή. Δεν γελάω, ούτε χαμογελάω εύκολα. Παρόλο που στην σκηνή μπορεί να γελάω ή να κάνω τους άλλους να γελάνε, δεν συνεχίζεται αυτό και στη ζωή μου. Ακολουθώ τα βήματα του Θανάση Βέγγου. Δεν είμαι απαισιόδοξος, ούτε μελαγχολικός αλλά δεν γελάω εύκολα. Μετά την παράσταση επιζητώ παρέα να πιώ μια μπύρα και να μην πάω σπίτι. Φοβάμαι να πάω πια στο σπίτι. Μου αρέσουν οι παρέες.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved