Αλίνα Κωτσοβούλου: «Η Άννα είναι αυτός ο χαρακτήρας που υποχωρεί για να είναι καλά η οικογένεια της»
Showbiz

Αλίνα Κωτσοβούλου: «Η Άννα είναι αυτός ο χαρακτήρας που υποχωρεί για να είναι καλά η οικογένεια της»

Η Αλίνα Κωτσοβούλου μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας, μέσα από τη σειρά «Σασμός».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της Άννας και για το εάν ο έρωτας τελικά μπορεί να νικήσει μια βεντέτα.

-Η Άννα, την οποία υποδύεστε, δείχνει μια γυναίκα ήσυχη, απόλυτα αφιερωμένη στην οικογένειά της. Έχουμε καταλάβει σωστά ή μπορεί να δούμε κάτι άλλο στο μέλλον;

Προς το παρόν, μέχρι τα επεισόδια που έχω κι εγώ διαβάσει, έχω καταλάβει το ίδιο και πορεύομαι προς τα εκεί. Δεν ξέρω αν είναι τόσο ήσυχη, αλλά είναι σίγουρα υπομονετική και συγκαταβατική, προσπαθώντας πάντα να ηρεμεί τον άντρα της και την κόρη της. Αναγκαστικά, όταν έχεις απέναντί σου έναν πιο έντονο χαρακτήρα, για να κρατηθούν οι ισορροπίες, πρέπει να κάνεις πίσω. Η Άννα είναι αυτός λοιπόν ο χαρακτήρας, που υποχωρεί για να είναι καλά η οικογένειά της και για να προστατέψει και τον γιο της, που είναι πιο χαμηλών τόνων και βλέπει ότι κάτι του συμβαίνει και αγωνιά.

-Ωστόσο, ο σύζυγός σας στη σειρά, ο Παντελής, είναι λίγο σκληρός…

Είναι τραχύς, σκληρός και απότομος, ωστόσο η Άννα με τις εξελίξεις, κερδίζει κάποιο έδαφος απέναντί του. Θα το δείτε στα επόμενα επεισόδια. Πάντως, με τον δικό της τρόπο, του δείχνει τα όριά της.

-Η κόρη σας, Θοδώρα, σας δυσκολεύει λίγο τη ζωή;

Είναι ένα ατίθασο κορίτσι και σαν μαμά της δυσκολεύομαι πάρα πολύ να την καταλάβω. Θέλω να είναι καλά και δεν παίρνω τοις μετρητοίς τη συχνή άσχημη συμπεριφορά της. Περιμένω να περάσει αυτό το στάδιο και να πάμε στο επόμενο, καθώς θέλω πολύ να την παντρέψω και μετά ας κάνει ό,τι θέλει με τον άντρα της.

-Η οικογένειά σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να υπάρξει ο πολυπόθητος σασμός;

Με κάποιον τρόπο θα γίνει αυτό. Αν υποθέσουμε ότι ο Μανόλης έχει δει τον δολοφόνο που όλοι υποψιαζόμαστε, κάποια στιγμή, το κουβάρι θα ξετυλιχτεί, αρκετά αργότερα όμως. Η οικογένειά μας θα περάσει πολλά. Η Άννα, από τη φύση της, είναι υπέρ του σασμού.

-Ο έρωτας τελικά μπορεί να νικήσει μια βεντέτα;

Το εύχομαι, το ελπίζω, το προσδοκώ. Κάνουμε αυτή τη συνέντευξη μετά από μια γυναικοκτονία στην Ρόδο. Έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ τα πράγματα. Η καραντίνα έφερε άσχημα πράγματα στην επιφάνεια. Είναι πολύ στενάχωρο. Προσεύχομαι να σταματήσει όλο αυτό, το οποίο σαφώς ξεκινάει από την οικογένεια και από το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Δηλαδή, αν δεν μου αρέσει κάτι που θα μου πείτε, τώρα που μιλάμε, θα βγάλω ένα όπλο να βαρέσω; Δεν πάει έτσι. Οι γυναίκες έχουν αδικηθεί περισσότερο σε αυτό το πράγμα. Ελπίζω λοιπόν ο έρωτας να είναι τόσο δυνατός και να έχει γερές βάσεις, ώστε όσοι ερωτεύονται, να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις όποιες βεντέτες και να λήξουν όλα αυτά.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved