Αλίνα Κωτσοβούλου: «Έχω υπάρξει εξαιρετικά καταθλιπτική και αυτή η ημερομηνία λήξης με βασανίζει»
Showbiz

Αλίνα Κωτσοβούλου: «Έχω υπάρξει εξαιρετικά καταθλιπτική και αυτή η ημερομηνία λήξης με βασανίζει»

Για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της, αυτόν της μανούλας, μίλησε η Αλίνα Κωτσοβούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στο νόημα της ζωής και σε όσα την κάνουν να νιώθει ευγνωμοσύνη.

-Είστε και μανούλα. Μιλήστε μου για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής σας…

Είναι κάτι φυσικό, το οποίο ήρθε στη ζωή μας με τον σύζυγό μου και την ολοκλήρωσε. Είμαι πολύ χαρούμενη. Είμαι μια μαμά σαν όλες τις άλλες. Το λέω αυτό, γιατί από τα μέσα βγαίνει μια εικόνα για τους αναγνωρίσιμους ανθρώπους ότι είμαστε πιο καλές, ακούραστες, πανέμορφες μαμάδες. Είναι αγώνας, όπως όλα. Ήταν για εμάς μια συνειδητή επιλογή και έχει τις δυσκολίες που έχει κάθε εργαζόμενη μητέρα.

-Τι σας κάνει να νιώθετε ευγνωμοσύνη;

Το ότι είμαστε οικογενειακώς υγιείς, το ότι έχουμε μια στέγη πάνω από το κεφάλι μας και το ότι είναι καλά το παιδάκι μου. Απλά πράγματα.

-Ποιο είναι το νόημα της ζωής, αφού τελικά όλοι έχουμε ημερομηνία λήξης;

Έχω υπάρξει εξαιρετικά καταθλιπτική και αυτή η ημερομηνία λήξης με βασανίζει πάρα πολύ. Το νόημα της ζωής και η ευτυχία είναι να μην το σκέφτεσαι. Να είσαι συγκεντρωμένος στο τώρα, στη στιγμή σου, ώστε να μην σε απασχολεί η ημερομηνία λήξης.

-Πιστεύετε στα θαύματα; Έχετε ζήσει κάποιο;

Πιστεύω στον Θεό. Πολλά, μικρά, καθημερινά θαύματα. Για παράδειγμα, έχει συμβεί να σκεφτώ τον πατέρα μου, ο οποίος έχει φύγει εδώ και πέντε χρόνια και να με πάρει τηλέφωνο μέσα σε πέντε λεπτά ένας από τους καλύτερούς του φίλους. Το μεγαλύτερο θαύμα, είναι η γέννηση του παιδιού μου.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved