Κομάντα και Δράκοι: Ο ξεχωριστός Ντόντος! Όσα δεν γνωρίζετε για τον πρωταγωνιστή της σειράς! (pics)
Showbiz

Κομάντα και Δράκοι: Ο ξεχωριστός Ντόντος! Όσα δεν γνωρίζετε για τον πρωταγωνιστή της σειράς! (pics)

Κομάντα και Δράκοι: Είναι χαρισματικός, δεν έχει σπουδάσει ποτέ υποκριτική και όμως θα ζήλευαν τις ερμηνείες του ακόμα και οι πιο σπουδαίοι ηθοποιοί! Είναι ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, η μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν στην τηλεόραση!

Ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης -πλέον- σειράς του Mega, είναι βέρος Κρητικός, 26 χρονών και απόφοιτος του Τμήματος Τεχνικών Εφαρμογών Πληροφορικής στο ΙΕΚ Χανίων όμως η καλλιτεχνική φλέβα του δεν μπόρεσε να μείνει ανεκμετάλλευτη.

Άλλωστε, ως έφηβος, είχε συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις του δήμου Χανίων όπου ζει μόνιμα μιας και όπως λέει συχνά στους δικούς του ανθρώπους δεν θα άλλαζε με τίποτα την Κρήτη.

Παρ' όλο που δεν έχει σπουδάσει την τέχνη της υποκριτικής, στη σειρά Κομάντα και Δράκοι κερδίζει τις εντυπώσεις ως Ντόντος.

Καθώς ο πρωταγωνιστής στη σειρά, ο 10χρονος Γιώργος, ένα χαρισματικό παιδί με βαθιές ευαισθησίες, μετακομίζει με την οικογένειά του σε ένα χωριό της Κρήτης, γίνεται μέλος των «Κομάντων» μιας παρέας ντόπιων συνομηλίκων του.

Όλοι μαζί αποφασίζουν να απελευθερώσουν ένα εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των «Δράκων». Ο Ντόντος, τo παράξενο αγόρι με μυαλό που τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα του, ζει απομονωμένος με τη μητέρα του, Βενετία, στο βουνό του Καλοχωρίου. Το μεγάλο του όνειρο είναι να φύγει από το χωριό και να επισκεφθεί τον πύργο του Άιφελ. Οι Δράκοι, όμως, τον εκμεταλλεύονται και τον κακομεταχειρίζονται.

O Λευτέρης Κοκογιαννάκης είναι αναμφισβήτητα ο "σταρ" της φετινής σεζόν και ελπίζουμε πως θα παραμείνει στο διηνεκές. Προ ημερών, στην εκπομπή Ελένη, προβλήθηκε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ντόντο και ήταν άκρως αντιπροσωπευτικό αυτού που είναι πραγματικά όχι μόνο ο ήρωας της σειράς Κομάντα και Δράκοι αλλά και ο άνθρωπος Λευτέρης Κοκογιαννάκης. Δείτε το παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved