Κατερίνα Ζαρίφη: Η διατροφή που ακολουθεί και το επικό story με τα… μαρούλια!
Showbiz

Κατερίνα Ζαρίφη: Η διατροφή που ακολουθεί και το επικό story με τα… μαρούλια!

Συνεχίζει τη διατροφή της η Κατερίνα Ζαρίφη και το story που ανέβασε είναι απίθανο!

Εδώ και μήνες η παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και ηθοποιός ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής κι έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά.

Όχι ότι ποτέ είχε θέμα με τα κιλά της, αλλά αυτή τη φορά και χωρίς να είναι αυτός ο σκοπός της ζωής της, κατάφερε να αδυνατίσει και πραγματικά έχει αλλάξει πολύ ακόμη και το πρόσωπό της, αφού έχει στεγνώσει για τα καλά. Όσο για τη διατροφή που ακολουθεί;

Δες το επικό βίντεο που ανέβασε η ίδια

«Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορονοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα. Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει», έχει πει η ίδια.

Το βράδυ της Παρασκευής (15-10) μάλιστα θα τη δούμε στην πρεμιέρα της νέας σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»


«Στους Συμπέθερους από τα Τίρανα είμαι δημοτική σύμβουλος από τη Λάρισα. Κάνω την πολύ καθαρή αντιπολίτευση, αλλά είμαι και εγώ μέσα στη σαπίλα. Έπρεπε να απομνημονεύσω 60 πουλιά για αυτό το ρόλο. Θα κλάψετε με αυτή τη σειρά. Είναι όλα πάρα πολύ αστεία. Οι Ρέππας-Παπαθανασίου και το θάμνο να μου έλεγαν να πάνω να κάνω θα δεχόμουν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved