Νίκος Οικονομόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό (Video)
Showbiz

Νίκος Οικονομόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό (Video)

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα με αφορμή τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο και  αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Οικονομόπουλος ανέφερε: «Μόνο χαρά μπορώ να νιώθω που θα ξανασυναντηθώ με τον κόσμο μετά από δυο χρόνια σχεδόν. Είναι σαν να ξεκινάς πάλι από την αρχή. Η περιπέτειά μου με τον κορονοϊό παρουσιάστηκε από κάποια site αρκετά υπερβολικά. Δε θα έπρεπε. Ακούστηκε ότι τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά για μένα, ότι ήμουν ένα βήμα πριν την εντατική. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δε συνέβη κάτι τέτοιο. Χρειάστηκα λίγο οξυγόνο»!

Όσον αφορά τον έρωτα είπε χαρακτηριστικά: «Τρέλα για τον έρωτα δε θα έλεγα ότι έχω κάνει αλλά έχω ερωτευτεί στο παρελθόν. Στα πατώματα θα έλεγα ότι έχω πέσει. Έχει τύχει να βγω με θαυμάστρια και θα το ξανακάνω αν είναι κάτι ωραίο, γιατί όχι;»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό στην κάμερα της εκπομπής,Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved