Σπύρος Μπιμπίλας: Καταγγελία σοκ έφτασε στο ΣΕΗ – Ηθοποιός πιέστηκε ψυχολογικά και αυτοκτόνησε
Showbiz

Σπύρος Μπιμπίλας: Καταγγελία σοκ έφτασε στο ΣΕΗ – Ηθοποιός πιέστηκε ψυχολογικά και αυτοκτόνησε

Στην εκπομπή Super Κατερίνα φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής (15-10) ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πρόσφατη αποκάλυψη του πως ηθοποιός πιέστηκε ψυχολογικά και αυτοκτόνησε.

«Είναι μια καταγγελία που έχει έρθει στο σωματείο. Το ανέφερα προχθές σε μια συνέντευξη για να δείξω ότι δεν είναι μόνο το metoo, οι κακοποιήσεις αλλά έχουν γίνει και καταγγελίες άλλου τύπου. Δηλαδή ψυχολογικών πιέσεων, διώξεων.

Πληροφορήθηκα με μεγάλη μου λύπη ότι ένας ηθοποιός που εκδιώχθηκε από ένα θέατρο πριν από αρκετά χρόνια, μάλλον ξυλοκοπήθηκε κιόλας από ότι έχω μάθει. Τότε δεν είχε μιλήσει κανείς, ούτε ο παραγωγός και πριν λίγο καιρό είχε γίνει η καταγγελία που έχει πάει κι αυτή στην εισαγγελία…

Ο ηθοποιός αυτός μετά από κάποιους μήνες αυτοκτόνησε γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα. Αυτό δείχνει ότι κάτι δεν λειτουργούσε σωστά στο θέατρο μας. Ένας συνάδελφός μας πολύ καλός και είχε παίξει και σε σίριαλ. Δεν ξέρω ακριβώς τι είχε συμβεί. Η καταγγελία αυτή έγινε μετά από πολλά χρόνια», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Παράλληλα ο ηθοποιός εξήγησε τι εννοούσε λέγοντας πως ο Πέτρος Φιλιππίδης του έχει σταθεί σαν αδερφός.

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θα συμμετάσχει στο νέο κύκλο σειράς The Crown η οποία προβάλλεται μέσα από την πλατφόρμα του Netflix. Στη φωτογραφία που έφερε στο φως η Daily Mirror και προβλήθηκε στην εκπομπή τον βλέπουμε ως Γιάννη Λάτση να συναντά στη θαλαμηγό του την πριγκίπισσα Νταϊανα με τον Πρίγκιπα Κάρολο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved