Γιώργος Αμούτζας: Έχω χάσει τον αδελφικό μου φίλο σε τροχαίο, έφυγε από τη ζωή μπροστά στα μάτια μου
Showbiz

Γιώργος Αμούτζας: Έχω χάσει τον αδελφικό μου φίλο σε τροχαίο, έφυγε από τη ζωή μπροστά στα μάτια μου

Ο Γιώργος Αμούτζας, τόσο ως Νικηφόρος στο «Σασμό», όσο και στην πραγματική ζωή, έχει βιώσει δραματικές στιγμές.

Ο νεαρός ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε γι’ αυτές τις στιγμές, αλλά και για το πώς χτίζει τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA.

Πώς χτίζεις το ρόλο σου;

Διαβάζω καθημερινά, τόσο στο γύρισμα όσο και μετά, στο σπίτι μου. Ο Νικηφόρος είναι ένα τραγικό πρόσωπο και πρέπει όλα αυτά που περνά να τα αντιμετωπίσω. Αυτό το παιδί ζει μέσα μου. Δεν είναι απλά ένας ήρωας που τον ξεχνώ όταν επιστρέφω σπίτι, κουβαλώ τη μοίρα του και σκέφτομαι πώς θα αντέξει, πώς θα τα καταφέρει όταν χάσει και τη μάνα του... Δεν ξέρω πότε, αλλά η Βασιλική θα φύγει και αυτή με σκληρό τρόπο. Τον Νικηφόρο λοιπόν τον προσεγγίζω με ευαισθησία, θέλω να τον αισθανθώ. Και επιστρέφω πολύ συχνά σε όσα έμαθα στη Δραματική Σχολή Ίασμος για τη βιωματική υποκριτική στη Μέθοδο Στανισλάφσκι.

Έτσι, όταν παίρνω μια νέα πληροφορία για αυτόν, ανατρέχω σε μια δική μου αντίστοιχη συναισθηματικά εμπειρία. Στη σκηνή με τον πατέρα του, τον Στεφανή, τον οποίο βρίσκει ο ίδιος δολοφονημένο, ανέσυρα μια δική μου απώλεια. Έχω χάσει τον αδελφικό μου φίλο σε τροχαίο, έφυγε από τη ζωή μπροστά στα μάτια μου. Η απώλεια είναι πάντα μέσα μου, αλλά καθώς μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε, βλέπουμε αλλιώς τα πράγματα και αντιδρούμε διαφορετικά στην πληγή που μας άφησε το τραύμα. Έτσι, στο γύρισμα της σκηνής με το δολοφονημένο πατέρα μου άντλησα συναισθήματα από μια δεξαμενή προσωπικής απώλειας. Ο Τάσος Νούσιας, ένας άνθρωπος με απίστευτη αγάπη για τους νέους ηθοποιούς, με βοήθησε πάρα πολύ. Τον είχα ως coach στη σκηνή που κειτόταν αιμόφυρτος και νεκρός.

Πηγή:7 Μέρες TV

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved