Δήμος Αναστασιάδης: «Έχω την αίσθηση ότι θα γίνουν αποκαλύψεις και στο χώρο της μουσικής» (video)
Showbiz

Δήμος Αναστασιάδης: «Έχω την αίσθηση ότι θα γίνουν αποκαλύψεις και στο χώρο της μουσικής» (video)

Στην εκπομπή Love It, μίλησε το πρωί της Παρασκευής (15-10) ο Δήμος Αναστασιάδης και έκανε αποκαλύψεις.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο λόγο που ακόμη δεν έχει βαφτιστεί ο γιος του, μίλησε για τη Eurovision και γιατί δεν θα πήγαινε, ενώ εξομολογήθηκε πως έχει την αίσθηση πως θα γίνουν αποκαλύψεις και στο χώρο της μουσικής.

«Νομίζω πως όχι, δεν θα πήγαινα στη Eurovision, πρέπει να μπεις σε μια συνθήκη που είναι πολύ λαμπερή σε κάθε στιγμή, εγώ δεν είμαι για αυτό. Μου είχε γίνει πρόταση να πάω στη Eurovision με τη Σουηδία, είχα δεχτεί ένα email και γέλασα πολύ», είπε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Για την σύντροφό του Τζένη Θεώνα και τον λόγο που δεν έχουν κάνει γάμο, είπε:

«Με την Τζένη δεν είμαστε παντρεμένοι, έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, αλλά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να παντρευτούμε. Είχα προγραμματίσει δυο φορές τη βάφτιση του γιου μας, αλλά την ακυρώσαμε λόγω καραντίνας, κάθε φορά κάτι γινόταν και…», είπε ενώ αποκάλυψε για το metoo:

«Έχω την αίσθηση ότι θα γίνουν αποκαλύψεις και στο χώρο της μουσικής. Χάρηκα πάρα πολύ που έγινε το metoo. Ήμουν πολύ τυχερός και δεν έτυχε να μπω σε κάτι τέτοιο. Στο ξεκίνημά μου δεν έτυχε να με φέρει κανείς σε δύσκολη θέση. Πέρασα δυσκολίες, δεν είχα καλή αντιμετώπιση. Υπήρχαν στιγμές που γυρνούσα σπίτι κι έκλαιγα αλλά νομίζω πώς όλοι το έχουν πάθει», πρόσθεσε επίσης ο Δήμος Αναστασιάδης.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved