Η γη της ελιάς: Συγκινεί ο Στέφανος: «Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο»
Showbiz

Η γη της ελιάς: Συγκινεί ο Στέφανος: «Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο»

Ο Liam Ireland υποδύεται τον Στέφανο στη «Γη της ελιάς».

Ο νεαρός ηθοποιός σε συνέντευξή του τόνισε: «Είμαστε μια εξαιρετική ομάδα και έχουμε δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και θέλουμε όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Και ο Αντρέας είναι ο πατέρας αυτής της οικογένειας».

Όσο για το πώς ξεκίνησε η συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Αντρέα Γεωργίου ανέφερε: «Όταν ξεκίνησε η φάση του κορονοϊού εγώ ήμουν στην Αγγλία, σε φάση να ξεκινήσω κάτι επαγγελματικά. Πήγαινα σε οντισιόν, δούλευα παράλληλα σερβιτόρος», περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη. «Ήρθα στην Ελλάδα να δω τους δικούς μου. Και από το πουθενά μου ήρθε ένα μήνυμα από τον Αντρέα στο Instagram. Έτσι ξεκίνησε η συνεργασία. Διάβασα το σενάριο κι ένιωσα ότι το σύμπαν μου έδωσε κάτι πίσω».

Ο Στέφανος λατρεύει τη Μυρτάλη. Για τον έρωτά του κάνει υπερβάσεις και θυσίες. Στην αληθινή ζωή; «Έχω κάνει θυσίες για έναν έρωτα, αλλά ταυτόχρονα δεν έχω υποβιβάσει τον εαυτό μου για έναν έρωτα. Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι ότι πήγα στην Ελβετία με πολλά πολλά λουλουδάκια για την κοπέλα μου. Ξετρελάθηκε».

Η παιδική του ηλικία σημαδεύτηκε από την απώλεια του πατέρα του, καθώς σε ηλικία δύο ετών τον έχασε. «Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο. Δεν τον θυμάμαι. Έχω όμως όμορφες ιστορίες να ακούω για τον πατέρα μου και νιώθω πολύ υπερήφανος. Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν ούτε ιστορίες. Όταν ήμουν μικρός και μου συνέβαινε οτιδήποτε, τον αποζητούσα. Ήθελα να είναι δίπλα μου και να με προστατεύσει. Ελπίζω αυτή τη στιγμή να με κοιτάζει και να χαμογελά».

Λατρεύει τη μητέρα του που έδωσε αγώνα για να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά. «Η μητέρα μου είχε δύο παιδιά-θηρία να κοντρολάρει, να μεγαλώσει. Ήταν βράχος, δυνατή.Την αγαπώ πάρα πολύ. Είμαι μαμάκιας! Τι να κάνω; Γεννή-θηκα στο Ρέθυμνο και αμέσως φύγαμε Αγγλία. Μετά το θάνατο του πατέρα μου, η μητέρα μου προσπάθησε να μείνουμε στην Αγγλία, να κρατήσει το σπίτι, αλλά έβρισκε δυσκολίες. Οπότε ήταν μια καλή απόφαση να γυρίσουμε στην Ελλάδα. Από τότε με τη δουλειά της μάνας μου πρέπει να έχω αλλάξει έντεκα σχολεία και δέκα σπίτια».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved