Αναστασία Τσιλιμπίου: «Η σχέση με τον Νεκτάριο θα αλλάξει τη Ναυσικά»
Showbiz

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Η σχέση με τον Νεκτάριο θα αλλάξει τη Ναυσικά»

Η Αναστασία Τσιλιμπίου ζει αυτή την περίοδο στην Κρήτη λόγω της Ναυσικάς, της ηρωίδας της στη σειρά «Κομάντα και δράκοι».

Η ηθοποιός μίλησε για τις περιπέτειες των «Κομάντων» και τη χαρά της που επέστρεψε στο MEGA, το καλό.

Επέστρεψες στη μικρή οθόνη με τη δουλειά ενός σκηνοθέτη που σε εμπιστεύτηκε στα πρώτα σου βήματα («Νησί»). Σου δημιούργησε αυτό έξτρα άγχος και ευθύνη;

«Καθόλου άγχος, περισσότερο χαρά και ενθουσιασμό. Χαίρομαι που δουλεύω ξανά με έναν σκηνοθέτη που ξέρει τι είδους άνθρωπος είμαι, με ξέρει από πολύ μικρή, τον θεωρώ αγαπημένο μου φίλο και φυσικά είναι τιμή μου να δουλεύω με έναν τέτοιο καλλιτέχνη, γιατί μαθαίνω καθημερινά πράγματα από αυτόν και εξελίσσομαι».

Οταν σου μίλησε για τον ρόλο της Ναυσικάς, πώς αντέδρασες; Τι σκέφτηκες αρχικά;

«Χάρηκα όταν διάβασα την περιγραφή της Ναυσικάς. Σκέφτηκα από την αρχή ότι είναι ένας δυναμικός άνθρωπος και ήμουν έτοιμη να τη ζωντανέψω».

Βοήθησέ μας να γνωρίσουμε καλύτερα την ηρωίδα σου...

«Ο πατέρας της Ναυσικάς, ο Βασίλης, παίρνει μετάθεση στο αστυνομικό τμήμα του Καλοχωρίου. Η ίδια λοιπόν, μαζί με τον πατέρα της και τα δύο μικρότερα αδέλφια της μετακομίζουν στην Κρήτη. Αυτό δεν ενθουσιάζει καθόλου τη Ναυσικά, η οποία εθισμένη στον ψηφιακό της κόσμο, αναγκάζεται να φύγει από την Αθήνα και το γρήγορο ίντερνετ της και να ζήσει σε ένα χωριό».

Καθώς η μητέρα της έχει πεθάνει, αναλαμβάνει τη φροντίδα της οικογένειας... Ομως και η ίδια είναι παιδί. Πώς θα το διαχειριστεί λοιπόν;

«Η φροντίδα των αδελφών της είναι μια συνήθεια γι’ αυτήν. Εχει πάρει το βάροε καιρό τώρα και πολλές φορές αυτό τη φέρνει στα όριά της, κάνοντάς τη να αντιδράει. Παρ' όλα αυτά, είναι πάντα εκεί και τα αγαπάει πολύ».

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση με τον πατέρα της στο νησί;

«Η σχέση τους δεν είναι η καλύτερη. Υπάρχουν αρκετές διαμάχες και η ίδια είναι πολύ αντιδραστική απέναντι του. Η απορρόφησή της από τον ψηφιακό κόσμο την κάνει να είναι πιο χαλαρή με τα αδέλφια της αλλά έχει πάντα τον νου της να σκανάρει με τι άτομα αυτά συναναστρέφονται».

Εχει γνωρίσει τον Νεκτάριο και μάλιστα εκείνος δείχνει ενδιαφέρον για την ηρωίδα σου...

«Ο κόσμος της θα αλλάξει, θα καταλάβει αρκετά πράγματα, αλλά τα υπόλοιπα θα τα δείτε στην οθόνη σας».

Ο πατέρας της θα είναι θετικός σε αυτή τη σχέση;

«Σίγουρα κανένας πατέρας δεν είναι έτοιμος να δει την έφηβη κόρη του να μπαίνει στη διαδικασία να γνωρίσει κάποιο αρσενικό. Αυτό σίγουρα θα κάνει τον Βασίλη προστατευτικό».

Η ζωή στο νησί θα της αρέσει ή θα νιώσει καταπιεσμένη στη μικρή κοινωνία, με αποτέλεσμα να θελήσει κάποια στιγμή να φύγει μακριά;

«Αν και η ζωή στην επαρχία δεν της αρέσει, η διαφυγή είναι απίθανο σενάριο. Ξέρει ότι είναι αναγκασμένη να μείνει εκεί και ότι τίποτα δεν θα αλλάξει».

Η συνεργασία με τον κ. Παπαδουλάκη, 11 χρόνια μετά το «Νησί», πώς είναι;

«Δεν άλλαξε τίποτα! Ξέρω πώς δουλεύει σαν σκηνοθέτης και ξέρω πως πρέπει να δώσω κι εγώ από την πλευρά μου τον ίδιο σεβασμό που δίνει αυτός σε όλους μας στο σετ. Είναι ένας ήρεμος άνθρωπος, που θέλει εξίσου ηρεμία στον χώρο εργασίας. Το γύρισμά μας είναι πάντα ένας όμορφος τόπος όπου όλοι μας δουλεύουμε με αγάπη για κάτι μεγάλο και υπέροχο όπως το “Κομάντο και Δράκοι"».

Ως ηθοποιός της νέας γενιάς, τι «κλέβεις» από εκείνον και τους συναδέλφους σου;

«Δεν θέλω να κλέψω τίποτα, θέλω να έχω τη δική μου ταυτότητα όπως οι συνάδελφοί μου πριν από εμένα. Κερδίζω σίγουρα την καλοσύνη και τη συνέπεια, που θεωρώ σημαντικά όπλα για να έχεις αξιόλογες συνεργασίες. Εκτός από το ταλέντο μας στη δουλειά, πρέπει να έχουμε και ταλέντο στους τρόπους μας», είπε στο TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved