Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η συγκίνησή του στο πλατό της Ελένης για τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού
Showbiz

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η συγκίνησή του στο πλατό της Ελένης για τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού

O Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την μεγάλη σημερινή πρεμιέρα του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» αλλά και για τη σχέση που είχε με τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού

«Έχω μεγάλη αγωνία για το αν θα πάει καλά η σειρά. Όλα εκτυλίσσονται στο Κουδουνάρι στη Στερεά Ελλάδα, φανταστικό χωριό που όλοι μιλάνε με προφορά. Εγώ κάνω έναν βουλευτή που ζει μεν στην Αθήνα για κάποιο διάστημα αλλά την προφορά την έχει» εξήγησε ο ηθοποιός.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μιλάει για την πλοκή του έργου: «Η κοπέλα πάει στην Αγγλία να σπουδάσει εκεί γνωρίζει τον Άλφρεντ και κάνουν σχέση. Δεν το λέει στη μαμά της γιατί φοβάται την αντίδρασή της. Όλοι νομίζουν ότι ο Άλφρεντ είναι Άγγλος και εκεί αρχίζουν οι παρεξηγήσεις».

Ο ηθοποιός αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο για την Μαρία Κάλλας.

«Η αφορμή ήμουν εγώ για το βιβλίο με την Κάλλας. Ο Μιχάλης Ρέππας του έγραψε βέβαια. Έτυχε να την δω από κοντά, να φάμε μαζί, να την δω στο καμαρίνι της να βάφεται. Την πρώτη φορά που την είδα ήταν με τον Μενεγκίνι, την δεύτερη ήταν με τον Ωνάση. Η Κάλλας είναι ξένο πρόσωπο προς εμένα. Το να γράψω για την γιαγιά μου, την Κατίνα Παξινού είναι πολύ πιο δύσκολο. Είναι σαν να γράφω την αυτοβιογραφία μου. Για την Παξινού δεν έχω διαβάσει πολλά πράγματα, για την Κάλλας τα ξέρω όλα. Όταν γνώρισα τη γιαγιά μου ήταν ήδη πολύ σπουδαία».

Φανερά συγκινημένος ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος εξομολογήθηκε:

«Για μένα ήταν η γιαγιά μου, ένα κανονικός άνθρωπος. Έπλεκε, κεντούσε, μου έκανε όλα τα χατίρια, μπάλωνε τις αταξίες που έκανα. Με έπαιρνε μαζί της στα ταξίδια. Το θέατρο μεταμορφωνόταν πάνω στη σκηνή, γινόταν ένας άλλος άνθρωπος».

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Ελένη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved