Πέτρος Λαγούτης: «Είναι μια δημιουργική χρονιά με δουλειές που χαίρομαι που τις κάνω»
Showbiz

Πέτρος Λαγούτης: «Είναι μια δημιουργική χρονιά με δουλειές που χαίρομαι που τις κάνω»

Αν κάτι χαρακτηρίζει την καλλιτεχνική πορεία του Πέτρου Λαγούτη, αυτό είναι το πάθος του για δημιουργία και συνεχή εξέλιξη.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για τη συνεργασία του με τον Σωτήρη Τσαφούλια, για τον νέο κύκλο του «Έτερος εγώ», ενώ αποκάλυψε αν θα τον δούμε σε κάποια θεατρική σκηνή.

Εκτός όμως από αυτά που συμβαίνουν στον «Ηλιο», πλησιάζουν τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου του «Ετερος εγώ». Πώς είναι η εμπειρία να δουλεύεις με τον Σωτήρη Τσαφούλια;

«Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που του έχω πει και του το ξαναείπα πως ό,τι κάνει εγώ θα πηγαίνω χωρίς να διαβάσω το σενάριο».

Στον νέο κύκλο είχατε πει ότι υπάρχει κάποιος πάνω από το ερπετό. Τι άλλο να περιμένουμε;

«Aς μην πω άλλα. Τα γυρίσματα ξεκινούν στις 10 Ιανουάριου αλλά δεν έχω πάρει ακόμη τα σενάρια. Τα περιμένω διακαώς».

Θα τα διαβάσετε φαντάζομαι... μια κι έξω...

«Ναι, αλλά το διάβασμα του σεναρίου αυτού είναι διαφορετικό. Πρέπει να επανέλθεις πολλές φορές σε σημεία και να κρατάς σημειώσεις σε κείμενα που διάβασες γιατί η πλοκή είναι απροσδόκητη και απρόβλεπτη, με συνεχείς ανατροπές. Δεν είναι απλό. Οσο διαβάζεις και μπαίνεις στο νόημα, αναρωτιέσαι τι θα γίνει παρακάτω».

Οπότε ο ήρωάς σας ο Παντελής σάς δυσκόλεψε μέχρι να τον κατανοήσετε.

«Θεωρώ ότι τον βρήκα στη δεύτερη σεζόν. Εχοντας δει την πρώτη και παρατηρώντας τον απέξω, βρήκα πώς εξυπηρετεί το σενάριο στο σύνολο».

Πάντως είναι μια σειρά που με υπερηφάνεια κανείς την παρουσιάζει στο εξωτερικό.

«Αντιπροσωπεύει την Ελλάδα, τη γλώσσα pas, τη μυθολογία. Είναι ένα πολιτισμικό στοιχείο, ένα διαμαντάκι που πρέπει να βγει έξω. Ο Σωτήρης εκτός από καλλιεργημένος, μορφωμένος και ολοκληρωμένη προσωπικότητα, έχει όραμα και αυτό κάνει τη διαφορά. Δεν θέλει να κάνει μια δουλειά για να την κάνει αλλά για να πει κάτι μέσα από αυτήν. Πάντα θέλει να πει κάτι».

Θα σας δούμε σε κάποια θεατρική σκηνή την ερχόμενη σεζόν;

«Θα ανεβάσουμε από τον Δεκέμβριο, Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Εμπορικόν τη “Μέθοδο Γκρόνχολμ” σε σκηνοθεσία Διαγόρα Χρονόπουλου. θα είναι ακόμη ο Κίμων Κουρής, η Βίκυ Παπαδόπουλου και ο Χρήστος Σαπουντζής. Η υπόθεση αφορά σε τέσσερις υποψηφίους για μια διευθυντική θέση και τη σαδιστικά μεθοδευμένη συνέντευξη στην οποία υποβάλλονται. Είναι μια δημιουργική χρονιά με δουλειές που χαίρομαι που τις κάνω», είπε στο TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved