Βίκυ Κάβουρα: Αποκάλυψε τι ζητάει από έναν άνδρα (Video)
Showbiz

Βίκυ Κάβουρα: Αποκάλυψε τι ζητάει από έναν άνδρα (Video)

Η Βίκυ Κάβουρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, εξήγησε πώς ο χαρακτήρας του πατέρα της επηρεάζει τις επιλογές της στους συντρόφους της και τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει από έναν άνδρα.

«Οι γονείς μου και ο αδελφός μου είναι οι μονοί άνθρωποι που θέλω να μιλάω καθημερινά και εμπιστεύομαι», είπε αρχικά η ηθοποιός για τη στενή σχέση που έχει με την οικογένεια της.

«Ο μπαμπάς μου, μου έχει αδυναμία αλλά είναι υπόγεια, δεν εκδηλώνεται. Έχω πει στον μπαμπά μου να εκδηλώνει τα συναισθήματά του για μένα ώστε να βρω και συντρόφους που θα κάνουν το ίδιο», είπε.

«Ψάχνουμε στους συντρόφους μας τον μπαμπά μας και όσο πιο πολύ μοιάζει τόσο πιο πολύ κολλάμε. Οι πρώην σύντροφοι και οι φίλες μου ήταν άνθρωποι που δεν εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους και δεν μου αρέσει αυτό. Δεν είναι ντροπή να εκδηλώσεις τον θαυμασμό σου και να πεις ότι είσαι ερωτευμένος», συνέχισε η Βίκυ Κάβουρα.

«Έχω αφήσει πίσω το προσωπικό κομμάτι γιατί είμαι στον αγώνα της επιβίωσης. Έχω κάνει δυο σχέσεις στα 33 μου χρονιά», ανέφερε η Βίκυ Κάβουρα για την προσωπική της ζωή και συμπλήρωσε:

«Αν είχα κάνει οικογένεια, θα είχα διαφορετική αντιμετώπιση. Δεν θα κάνω όμως παιδί για να μην μου χρεώνουν συντρόφους».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved