Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους!

Οι φήμες περί σχέσης ξεκίνησαν τον Απρίλιο, όταν η Μαίρη είχε δημοσιεύσει ένα story στο Instagram της από το σαλόνι του σπιτιού της, στο οποίο φαινόταν ακόμη ένας γάτος πλην του Τίμου – ο δικός της γάτος. Η σύνδεση δεν άργησε να γίνει και σύντομα αποκαλύφτηκε πως το συγκεκριμένο κατοικίδιο ανήκε στον Ίαν Στρατή, ο οποίος εκείνη την περίοδο εμφανιζόταν στο Your Face Sounds Familiar – All Star του ΑΝΤ1.

Το ζευγάρι πέρασε το καλοκαίρι που πέρασε τις πρώτες του διακοπές και επέλεξε να ταξιδέψει στην Ιταλία με τη μηχανή του τραγουδιστή. Και μπορεί να μην έχουν μιλήσει ανοιχτά ακόμα για τη σχέση τους, η ηθοποιός και παρουσιάστρια, όμως, με τον δικό της τρόπο έχει παραδεχτεί ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον νέο της σύντροφο.

Και μπορεί οι δύο τους να είχαν επιλέξει να κρατήσουν την σχέση τους κρυφή, πριν από λίγες ημέρες η ίδια η Μαίρη επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα με μια κοινή φωτογραφία με τον Ίαν στο Instagram.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής φαίνεται ότι αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life συγκατοικούν κάτω από την ίδια στέγη και πρόσθεσαν και ένα νέο μέλος στο σπίτι τους, ένα γατάκι το οποίο ονόμασαν Έβερεστ και τους θυμίζει την πρώτη τους συνεργασία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved