Ελεονώρα Μελέτη: Το τρυφερό μήνυμα που έστειλε στην Κατερίνα Στικούδη και οι ευχές για το μωρό
Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: Το τρυφερό μήνυμα που έστειλε στην Κατερίνα Στικούδη και οι ευχές για το μωρό

Μαμά έγινε η Κατερίνα Στικούδη και η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψη στον «αέρα» της εκπομπής της, το μήνυμα που της έστειλε ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση τους.

«Είναι καλά στην υγεία της. Έχω στείλει ένα μήνυμα γιατί έχω ιδιαίτερη αδυναμία στο Κατερινάκι. Αυτό το κορίτσι να ξέρετε, ήταν στον Πρωινό Καφέ από το 2005. Παρουσίαζε τη μόδα. Είχε βγει στα καλλιστεία το Κατερινάκι και είχα πάθει σοκ από την ομορφιά της. Στις συσκέψεις που κάναμε στον Πρωινό Καφέ για τη δεύτερη σεζόν, είχα πει πως το θέλω αυτό το κορίτσι να έρθει να λέει τη μόδα, να βλέπουμε τα πόδια της, να ανοίγουνε τα μάτια μας», είπε μιλώντας για τη γνωριμία τους και κατέληξε.

«Της έχω τρομερή αδυναμία της Κατερίνας. Της έστειλα ένα μήνυμα σεντόνι χθες προφανώς θα το διαβάζει για ένα ολόκληρο διήμερο. Δεν το έχει διαβάσει ακόμα», πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά χαμηλό προφίλ και δεν θέλει να μιλά για την προσωπική του ζωή.

«Δε μοιράζομαι τα προσωπικά μου στα social media. Όταν νιώθω καλά, και όταν θέλω να μοιραστώ κάτι το κάνω. Έχω να πω πραγματάκια για όλη αυτή την εμπειρία και πώς τη βιώνω. Δεν μου αρέσουν τα στερεότυπα ότι επειδή είμαι έγκυος πρέπει να κάτσω σπίτι», ανέφερε πρόσφατα η πάντα εντυπωσιακή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια για τον λόγο που τόσο καιρό απέφευγε να αναφέρει το οτιδήποτε για την εγκυμοσύνη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved