Γιώργος Παρτσαλάκης: «Ο Λυκούργος δεν αντέχει την αδικία»
Showbiz

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Ο Λυκούργος δεν αντέχει την αδικία»

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης υποδύεται τον Λυκούργο στη «Γη της ελιάς»

Ο Κρητικός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη και μόνο καλά λόγια είχε να πει για τη σεναριογράφο της σειράς.

«Η Βάνα Δημητρίου έχει για μένα κάτι πολύ σημαντικό και της βγάζω το καπέλο. Δεν έχει μόνο η ιστορία της το τι θα συμβεί στον ήρωα στο μέλλον. Είναι από πού προέρχεται αυτό».

Ο καλοσυνάτος Λυκούργος προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει τη Μυρτάλη που την κυνηγούν θεοί και δαίμονες. «Θέλει να βοηθήσει τη Μυρτάλη γιατί ο Λυκούργος, έχουμε συμφωνήσει με τη Βάνα, είναι ένας ήρωας που δεν θέλει το άδικο. Ούτε ως Γώργος μου αρέσει η αδικία».

Θα προκόψουν ερωτικά σκιρτήματα για τον Λυκούργο και τη Χάιδω; «Μπορεί να υπάρξει κάτι ερωτικό ανάμεσα στη Χάιδω και τον Λυκούργο, αφού υπάρχει παρελθόν σε αυτή τη σχέση.

Ήταν δύο ζευγάρια κολλητοί, που όμως ίσως θα έπρεπε να είναι αλλιώς και όχι όπως ήταν», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Όσο για την εμφάνιση της Μέλπως, αυτή προκαλεί ισχυρές δονήσεις, καθώς «το κέρατο μπορεί να μη λύνεται, αλλά μια συγγνώμη τη θέλει».

Οι περιπέτειες του Λυκούργου δεν τελειώνουν εδώ, αφού δέχεται αιφνίδια επίσκεψη από την κόρη του, την Ισμήνη, η οποία του ανακοινώνει ότι μετακομίζει στην Αρεόπολη για πάντα, καθώς χώρισε με τον άντρα της. Ο Λυκούργος, που έχει υποδεχτεί την κόρη και το εγγόνι του, έχει να αντιμετωπίσει τα κουτσομπολιά της μικρής κοινωνίας σχετικά με το χωρισμό της με τον άντρα της. Η Ισμήνη αρχίζει να συνηθίζει τη νέα της πραγματικότητα και δεν αργεί να ενταχθεί στην παρέα των κοριτσιών, οι οποίες την καλοδέχονται. Ο Λυκούργος μιλά με τον άντρα της κόρης του στο τηλέφωνο και τρομάζει από τις φρικτές απειλές που ακούει.

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved