Μαρία Πρωτόπαππα: «Η Μαρίνα είναι τρομοκρατημένη με τη σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη»
Showbiz

Μαρία Πρωτόπαππα: «Η Μαρίνα είναι τρομοκρατημένη με τη σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη»

Για τον ρόλο της στη σειρά «Σασμός» του ALPHA, μίλησε η Μαρία Πρωτόπαππα.

Η ηθοποιός σκιαγράφησε το προφίλ της Μαρίνας Βρουλάκη, ενώ μετέφερε το κλίμα από τα γυρίσματα.

- Θα μας σκιαγραφήσετε το προφίλ της Μαρίνας Βρουλάκη;

«Η Μαρίνα είναι μια γυναίκα σκληραγωγημένη, στερημένη, αλλά όχι στεγνή. Είναι επίμονη, πεισματάρα και δίκαιη -μέχρι εκεί που καταλαβαίνει... Βασικά, είναι μάνα που περιφρουρεί την ευτυχία των παιδιών της».

- Πόση δύναμη απαιτείται από μια γυναίκα, όταν χάνεται ο άντρας της, να μεγαλώσει μόνη τα παιδιά της;

«Όταν μένει μόνος ο ένας σύντροφος από τους δύο, υποθέτω πως ξεκινά ένας Γολγοθάς. Είναι η προσωπική μοναξιά που έχει κανείς να παλέψει, αλλά και η αντοχή του να μεγαλώσει τα παιδιά, να πάρει όλη την ευθύνη επάνω του».

-Η επιστροφή της κόρης της δημιουργεί ανησυχίες στη Μαρίνα;

«Η ευτυχία της, που έρχεται σπίτι η Αργυρώ, είναι ανείπωτη. Έχει, βέβαια, να καλύψει την τεράστια απόσταση και την αποξένωση, αφού δεν τη μεγάλωσε κοντά της. Το κορίτσι έχει κρυμμένο θυμό και η μάνα κρυμμένη ενοχή. Θέλει, όμως, να επανορθώσει και προσπαθεί να την πλησιάσει και να την προστατέψει από την αγριότητα του τόπου, των ανθρώπων του και το παλιό μίσος. Η προσαρμογή της κοπέλας θα είναι δύσκολη, και η Μαρίνα ανησυχεί για τις μνήμες και τα τραύματα που έχουν μείνει βαθιά στην κόρη της».

-Πώς διαχειρίζεται τη σχέση της κόρης της με τον Αστέρη;

«Είναι τρομοκρατημένη, απόλυτη και σίγουρη πως πρέπει να χωρίσουν. Σταθερά και ξεκάθαρα. Ξέρει πως το παιδί της κινδυνεύει».

-Η Μαρίνα για τον αστυνομικό διευθυντή, Αντώνη Φραγκιαδάκη, παραμένει ένας ανεκπλήρωτος έρωτας;

«Ο Φραγκιαδάκης έχει φτιάξει ένα μύθο για τη Μαρίνα, τον οποίο έχει ανάγκη. Είναι η ρομαντική του όψη, που τον κρατάει ανθεκτικό και παλλόμενο. Εκείνη χρειάζεται την εκ του μακρόθεν προστασία του».

-Δεν ανταποκρίνεται στον έρωτά του από φόβο ή συστολή;

«Δεν ανταποκρίνεται από πίστη στην οικογένειά της και για χάρη του παιδιού της. Επειδή η κοινωνία μέσα στην οποία ζουν είναι στενόμυαλη».

-Θα μας μεταφέρετε στα γυρίσματα;

«Έχουν μεράκι, κούραση και μεγάλες ταχύτητες. Ακονίζουμε τις αντοχές, το χιούμορ μας, αλλά το συνεργείο, όταν έχει αγάπη για τη δουλειά και είναι φιλικό, κάνει θαύματα στο αποτέλεσμα».

Πηγή:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved