Κατερίνα Καινούργιου: Το Παριζιάνικο στιλ της θα σε συναρπάσει και θα το υιοθετήσεις… εύκολα!
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Το Παριζιάνικο στιλ της θα σε συναρπάσει και θα το υιοθετήσεις… εύκολα!

Φυσική και ανέμελη και με στιλ καθόλου επιτηδευμένο! Αυτό είναι το Παριζιάνικο στιλ της Κατερίνας Καινούργιου και θα το ζηλέψεις κι εσύ!

Αν ένα κορίτσι της τηλεόρασης είναι αυτό για το οποίο εκτός από την ωραία θεματολογία της εκπομπής, τα σωστά Ελληνικά της όλοι μιλούν και το στιλ της, αυτό δεν είναι άλλο από την Κατερίνα Καινούργιου.

Με άποψη, στιλάτη και πάντα ακολουθώντας με το «γράμμα» τις τάσεις της μόδας, η Κατερίνα γίνεται θέλοντας και μη… οδηγός αγοράς. Γιατί; Γιατί ξέρει ακριβώς τον σωστό τρόπο να κάνει κάθε ρούχο must! Αυτή τη φορά μας ξετρέλανε με το στιλ που αποπνέει γαλλική φινέτσα.

Θηλυκότητα, απλότητα και κυρίως με χαλαρή διάθεση στη γραμμή των ρούχων που επιλέγει. Σε αυτή την υπέροχη εμφάνιση η Κατερίνα διάλεξε δερματίνη φούστα σε γραμμή άλφα και σε φανταστική πράσινη απόχρωση, την οποία συνδύασε με πλεκτό ζακετάκι, σε πιο nude απόχρωση του πράσινου και μπότες.

Δες την στη gallery

Κι αν ακόμη αναρωτιέσαι πώς διατηρεί τη γραμμή της;

Το tip της αποτοξίνωσης της είναι, κάθε πρωί να πίνει ένα ποτήρι χλιαρό νερό μέσα στο οποίο έχει στύψει ένα λεμόνι. «Το λεμόνι είναι φυσικό διουρητικό που βοηθά να αποβάλλονται οι τοξίνες. Δίνει ενέργεια και οξυγονώνει το αίμα!», επισημαίνει η ίδια.

Παράλληλα με τη διατροφή, η Κατερίνα είναι φαν και της γυμναστικής, αφού ασκείται συστηματικά κάνοντας TRX και άλλα είδη προπόνησης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved