Γαία Μερκούρη: Η φωτογραφία με τον Άγγελο Λάτσιο και η τρυφερή αφιέρωση!
Showbiz

Γαία Μερκούρη: Η φωτογραφία με τον Άγγελο Λάτσιο και η τρυφερή αφιέρωση!

Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος έχουν έρθει κοντά και δεν το κρύβουν, καθώς δημοσιεύουν αρκετά συχνά κοινές φωτογραφίες.

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη το τελευταία διάστημα έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη γνωρίζονται από παιδιά, ωστόσο, η φιλία τους φαίνεται πως έχει εξελιχθεί σε κάτι δυνατό, αφού οι κοινές εμφανίσεις είναι πολλές και απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί.

Η Γαία Μερκούρη το απόγευμα της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, μία φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου, την οποία συνόδευσε με λεζάντα: «Είσαι Τέλειος». Τη συγκεκριμένη φωτογραφία την είχε ποστάρει αρχικά ο Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος απεικονίζεται στη θάλασσα με θέα το φεγγάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες οι δύο νέοι απόλαυσαν τον καφέ τους στην Πλάκα, ενώ το καλοκαίρι πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι και το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους ήταν στα Άχλα της Άνδρου απ' όπου και δημοσίευσαν μοναδικές, τρυφερές φωτογραφίες στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο instagram!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved