Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκαλύπτει το μυστικό για τον πετυχημένο γάμο του με την Άννα Δημητρίεβιτς!
Showbiz

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκαλύπτει το μυστικό για τον πετυχημένο γάμο του με την Άννα Δημητρίεβιτς!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η σύζυγός του  Άννα Δημητρίεβιτς έχουν αποφασίσει να ζήσουν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μαζί με την σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς, έχουν επιλέξει έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής, με υγιεινή διατροφή, χαλαρούς ρυθμούς και αποφάσισαν να ζήσουν κοντά στην φύση.

Ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του, το μυστικό του γάμου του με την Άννα Δημητρίεβιτς.

Ο ίδιος δήλωσε:«Εάν έχεις την τύχη να είσαι σε μια σχέση και θέλεις η ενέργεια του έρωτα να είναι πάντα ζωντανή, δείξε στην σύντροφό σου ότι σε εμπνέει. Ότι εμπνέει τον έρωτα που είναι μέσα σου. Εάν δεν νιώθει ότι Την ποθείς, δεν θα θέλει να κάνει έρωτα μαζί σου. Μία γυναίκα θέλει να την θέλεις! Και να της το δείχνεις.

Πώς; Να της το λες, να είσαι παρών με το μυαλό και με την καρδιά όταν περνάτε χρόνο μαζί (όχι στο κινητό ή στην τηλεόραση). Να την ακούς. Εάν είστε σε σχέση πολλά χρόνια, και νομίζεις ότι ήδη την έχεις κατακτήσει, πέταξε αυτή την ιδέα στα σκουπίδια! Το να την παίρνεις για δεδομένη, σκοτώνει τον έρωτα.»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε δηλώσει: «Στην αρχή οι κόρες μου με θεωρούσαν διαφορετικό, περίεργο. Σιγά σιγά διαβάζοντας ότι είναι βίγκαν η Αριάνα Γκράντε και η Μπιγιονσέ και όλες αυτές που θαυμάζουν τα νεαρά κορίτσια, ξαφνικά ο μπαμπάς τους έγινε in και προχωρημένος αφού κάνει ό,τι κάνει και το Χόλιγουντ, αν και τα κάνω εδώ και 15 χρόνια.

Οπότε πλέον με βλέπουν όχι απλώς ως φυσιολογικό αλλά πολλές φορές δοκιμάζουν τα δικά μου φαγητά που δεν έχουν μέσα κρέας, χωρίς να τους επιβάλλω τίποτα.

Όποτε μου ζητήσουν κρέας το τρώνε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved