Κατερίνα Καινούργιου: Άφωνη η παρουσιάστρια με την καλεσμένη που μπήκε στο πλατό! «Είσαι έγκυος;»
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Άφωνη η παρουσιάστρια με την καλεσμένη που μπήκε στο πλατό! «Είσαι έγκυος;»

Super Κατερίνα: Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Κατερίνα Καινούργιου με την καλεσμένη της που μπήκε στο πλατό με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Με αφορμή την αποχώρηση από το GNTM, η Μαρίνα Γρηγορίου φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής για να σχολιάσουν το επεισόδιο της Δευτέρας (18-10).

Μπαίνοντας στο πλατό η Κατερίνα παρατήρησε ότι είναι έγκυος και της είπε:

«Ωχ έχεις μπεμπέ; Αγόρι έχεις ε;», της είπε με την παίκτρια να αποκαλύπτει πως είναι στο πέμπτο μήνα αλλά ακόμη δεν γνωρίζει αν είναι αγόρι ή κορίτσι.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Να θυμίσουμε πως η Μαρίνα Γρηγορίου, η οποία έγινε γνωστή από το gntm 2, παντρεύτηκε πρόσφατα τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιώργο Κελίδη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης παρουσία στενών συγγενών και φίλων και η νύφη έλαμπε μέσα στο νυφικό της που είχε στενή γραμμή και αναδείκνυε περίφημα τη σιλουέτα της ενώ διέγραφε και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Όπως είδαμε στο Instagram, στο πλευρό της Μαρίνας Γρηγορίου αυτή τη σημαντική ημέρα βρέθηκαν οι πρώην συμπαίκτριές της από το GNTM Πόπη Γαλέτσα, Κέισι Μίζιου, Άννα Μαρία Ηλιάδου και Σπυρούλα Κάιζερ, η οποία έπιασε και την ανθοδέσμη.

«A belly full of ❤️🤰🏻❤️
Ανυπομονώ να σε αγκαλιάσω πλασματάκι μου👼🏻❤️», είχε γράψει η ίδια όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Διαβάστε επίσης

GNTM: Έγκυος πρώην παίκτρια - Η πρώτη φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα

GNTM: Παντρεύτηκε πρώην παίκτρια! Η συμπαίκτρια που έπιασε την ανθοδέσμη, το νυφικό και η εγκυμοσύνη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved