Μαρία Λεκάκη: Η επιστροφή στην τηλεόραση, το ύψος της και η σχέση με την κούκλα κόρη της
Showbiz

Μαρία Λεκάκη: Η επιστροφή στην τηλεόραση, το ύψος της και η σχέση με την κούκλα κόρη της

Η Μαρία Λεκάκη μετά από διάστημα αποχής από την μικρή οθόνη, τη φετινή σεζόν επέστρεψε μέσα από τη νέα σειρά του Mega «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Και την είδαμε ξανά και πάλι αναρωτηθήκαμε το ίδιο ακριβώς πράγμα; Τι ύψος έχει η ηθοποιός;

Είναι σίγουρα μια από τις πιο ψηλές Ελληνίδες ηθοποιούς, καλλίγραμμα πάντα, δεν έχει ξεφύγει ποτέ σε κιλά ενώ όσα χρόνια την παρακολουθούμε, παραμένει το ίδιο γοητευτική.

Τι ύψος έχει;

Η Μαρία Λεκάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Βεάκη, ενώ πριν τις υποκριτικές της σπουδές, είχε ασχοληθεί με το χορό. Έχει ύψος 1,72 ενώ την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έκανε το 1996, μέσα στη σειρά Νυχτερινό δελτίο της ΕΡΤ και αργότερα ακολούθησαν δεκάδες συμμετοχές σε σειρές και θεατρικές παραστάσεις πάντα με επιτυχία.

«Ήθελα πάντα να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και όχι ψυχαναγκαστικά για άλλους λόγους. Τα τελευταία χρόνια που ήμουν εκτός τηλεόρασης ήρθαν προτάσεις, αλλά αφορούσαν κυρίως παράλληλες δραστηριότητες τύπου talent shows επωνύμων και τέτοια. Προτίμησα να μη δουλέψω. Οχι πως το παίζω ήρωας, γιατί το να μη δουλέψεις δεν είναι εύκολο, εφόσον είσαι επαγγελματίας και ζεις μέσα από αυτό. Αλλά ήταν πράγματα που δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ με τον χαρακτήρα μου. Δεν κατακρίνω τα διάφορα λαμπερά shows, μια χαρά περνάω όταν τα βλέπω, αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να εκτεθώ τόσο πολύ σε προσωπικό επίπεδο, ως Μαρία. Μέσα από τους ρόλους στα σίριαλ δεν νιώθω ότι εκτίθεμαι εγώ, είναι τελείως αλλιώς», έχει πει η ίδια

Ο ρόλος στη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Πωλίνα Βαρδάκα (Μαρία Λεκάκη): Αδερφή της Πένης αλλά το ακριβώς αντίθετο της. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Βαρδάκα και έχει δύο παιδιά. Η Πωλίνα είναι επιπόλαιη, φιλάρεσκη, φαντασμένη και ερωτόληπτη.

Η σχέση με την κόρη της

Η Μαρία Λεκάκη είναι μαμά μιας κούκλας 13χρονης, της Ζωής για την οποία μιλά πάντα με τρυφερότητα ενώ στο Instagram της έχουμε δει κοινές τους φωτογραφίες.

«Η κόρη μου είναι 12 ετών και πηγαίνει πρώτη Γυμνασίου. Το αντιμετωπίζω με υπομονή και αγάπη. Δεν γίνεται αλλιώς. Φέτος έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου με την κόρη μου. Το παλεύουμε. Κάνω ότι δεν ακούω, μετράω μέχρι το 10, το 20, το 30, το 100... Δεν έχω καταλάβει, ούτε έχω καταλήξει πότε είναι προεφηεία και εφηβεία... Πίστευα ότι η εφηβεία είναι γύρω στα 15. Τώρα είναι πιο νωρίς... Κλείνουν πόρτες, μη μιλάς, δεν ξέρεις εσύ..», έχει πει η ίδια.

Δες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Λεκάκη: Η κόρη της έγινε 16 ετών - Η σπάνια φωτό που πόσταρε και οι ευχές

Λεκάκη-Κούκουρας: Η γκαρσόνα Βου ανέβασε «καυτή» φωτό και ο Μάνθος... τη σχολίασε!

Λεκάκη-Κούκουρας: Η γκαρσόνα Βου και ο Μάνθος Φουστάνος ξανά μαζί μετά από 21 χρόνια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved