Ορφέας Αυγουστίδης: Ο απίθανος τρόπος που αποκάλυψε το όνομα του γιου του!
Showbiz

Ορφέας Αυγουστίδης: Ο απίθανος τρόπος που αποκάλυψε το όνομα του γιου του!

Ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» Ορφέας Αυγουστίδης, μίλησε για το gamer, για το πρώτο επιτραπέζιο που θα μάθει στον γιο του, αλλά και για τις οικολογικές ανησυχίες του.

Αφού φτάσαμε στο ίντερνετ, ποιο είναι το αποτύπωμα σου εκεί;

Χρησιμοποιώ με φειδώ τα social, δεν τα βάζω μέσα στο σπίτι μου. Είναι ένα εργαλείο της δουλειάς μου.

Αν δεν είχες λογαριασμό στο Instagram, δεν θα μπορούσα να ξέρω ότι είσαι δεινός gamer.

Gamer, board gamer και video gamer.

Το board gamer ακούγεται σκληροπυρηνικό. Οld school.

Εχω μεγάλη συλλογή παιχνιδιών και παίζουμε πολύ και με τη Γεωργία, τη σύντροφο μου, και με την παρέα μας. Πολύ όμως!

Ο γιος σας γεννήθηκε την άνοιξη, οπότε είναι ακόμη λίγο μικρός για να παίξετε μαζί. Θα τον κάνετε gamer; Ποιο θα είναι το πρώτο επιτραπέζιο που θα μάθει το πιτσιρίκι σας;

Αυτά που έχω είναι για προχωρημένους, με σαράντα σελίδες κανόνες. Είναι πολύπλοκα παιχνίδια στρατηγικής που παίζονται με τις ώρες. Ο Αχιλλέας θα ξεκινήσει με κάτι πολύ απλό κι έπειτα θα μάθει ένα συνεργατικό παιχνίδι, από αυτά που οι παίκτες δεν παίζουν ο ένας εναντίον του άλλου, αλλά ενάντια σε ένα μηχανισμό του παιχνιδιού. Σίγουρα θα είναι ένα συνεργατικό παιχνίδι για να είμαστε παρεούλα.

Οταν δεν μιλάς για τη δουλειά σου, χρησιμοποιείς το Instagram για να μοιραστείς οικολογικές ανησυχίες. Είναι ο αγώνας για την προστασία του πλανήτη ο αγώνας της γενιάς σου;

Δεν ξέρω, νομίζω πως πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές. Το Instagram έχει την ίδια απήχηση με μία τηλεοπτική διαφήμιση ενός κλασικού προϊόντος. Απλώς θυμίζεις στον άλλο κάτι που είναι ζήτημα που μας καίει εδώ και δεκαετίες. Θέλει προσπάθεια απ' όλους και πίστη στο τί σημαίνει περιβάλλον για να μιλήσεις για αγώνα. Δεν'-γίνεται να ελπίζεις πως κάτι θα αλλάξει και ο άλλος να ανοίγει με άνεση, το παράθυρο του αυτοκινήτου του και πετάει ένα πλαστικό μπουκάλι. Τα role modles και τα πρότυπα αλλάζουν με τις εποχές, το ίδιο και οι αξίες που συνδέονται με διάφορους καλλιτέχνες.

Πηγή:Marie Claire

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved