Κόνι Μεταξά: Αυτός είναι ο λόγος που δεν προχώρησε η συνεργασία της με "To πρωινό"
Showbiz

Κόνι Μεταξά: Αυτός είναι ο λόγος που δεν προχώρησε η συνεργασία της με "To πρωινό"

Η Κόνι Μεταξά πέρσι ήταν στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 ωστόσο, η συνεργασία τους δεν προχώρησε.

Η ίδια σε συνέντευξή της αποκάλυψε τους λόγους, ενώ αναφέρθηκε και στην επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Μοθωναίο μετά την αποκάλυψη του ηθοποιού για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε.

Κόνι, πέρσι ήσουν στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Μιλώντας για εσένα ο στενός σου συνεργάτης και φίλος Τάσος Ξιαρχό είπε ότι μήνες ετοιμαζόσουν και δεν έβγαινες στην εκπομπή. Τι ακριβώς συνέβη τελικά;

Ο Τάσος δεν λέει ψέματα, αλλά δεν ήταν και εκεί για να ξέρει τι συνέβαινε. Οπότε δεν ήταν ακριβώς έτσι. Αυτό που συνέβη ήταν ότι δεν μας βγήκε. Δεν μπορούσα να σχολιάσω γιατί δεν ξέρω την καλλιτεχνική επικαιρότητα και δεν ασχολούμαι με το gossip. Είναι κάτι που δεν κάνω στην καθημερινότητα μου, οπότε δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή είχαμε συζητήσει να κάνουμε άλλα πράγματα. Δεν μας βγήκε. Προσπάθησα να προσαρμοστώ στις ανάγκες της εκπομπής, αλλά δεν μου βγήκε ούτε αυτό. Οπότε παρέμεινα μέχρι το τέλος της σεζόν και προσπάθησα να προσφέρω κάνοντας δουλειά πίσω από τις κάμερες. Το να με είχαν στο πάνελ και να μη μιλάω δεν θα ήταν και το καλύτερο.

Τι είχατε συμφωνήσει να κάνετε; Φαντάζομαι ότι θα σου είχαν αναθέσει τα γυναικεία θέματα της εκπομπής.

Ναι. Απλά όταν ξεκίνησε η εκπομπή και άρχισε να ρολάρει, διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχε χώρος για να κάνουμε αυτό που είχαμε συμφωνήσει. Ήταν και μία δύσκολη χρονιά η περσινή. Όταν από τον Φεβρουάριο και μετά ασχοληθήκαμε με το #ΜeΤοο, δεν μπορούσα να βγαίνω εγώ και να λέω τις τάσεις της μόδας. Όταν κάνεις μια καινούρια επιλογή δεν ξέρεις πώς θα πάει... Πέρσι το Πρωινό αποφάσισε να δοκιμάσει να έχει στο πάνελ δύο νέα πρόσωπα που δεν ήταν δημοσιογράφοι. Δεν βγήκε αυτό το πράγμα και σε αυτό δεν φταίει ούτε η εκπομπή ούτε εμείς.

Yπήρχαν μέρες που μπορεί να ετοιμαζόσουν να βγεις και δεν έβγαινες στον αέρα;

Από τη στιγμή που πήγαινα στη δουλειά μου, όφειλα ανά πάσα στιγμή να είμαι έτοιμη. Σίγουρα κάποιες φορές, λόγω της επικαιρότητας, μπορεί να είχα ετοιμάσει ένα θέμα και να μην προλάβαινα να το πω. Αλλά από ένα σημείο και μετά είχαμε αποφασίσει να συνεισφέρω όπως μπορώ πίσω από τις κάμερες.

Πέρσι στην εκπομπή ο Δημήτρης Μοθωναίος μίλησε δημόσια για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε στα 6 του χρόνια. Είναι κάτι που σας είχε εκμυστηρευτεί;

Όχι. Όλοι στην εκπομπή, πλην της Φαίης που έκανε τη συνέντευξη, το μάθαμε όταν προβλήθηκε. Και βέβαια μας έπιασαν όλους τα κλάματα. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τον φίλο σου σε τόσο ευάλωτη θέση και να μην μπορείς να κάνεις κάτι για να του πάρεις την πίκρα.

Επικοινώνησες μαζί του μετά τη συνέντευξη;

Τον πήρα δέκα μέρες μετά. Δεν ήθελα να επικοινωνήσω μαζί του όταν προβλήθηκε η συνέντευξη γιατί σκέφτηκα ότι θα χρειάζεται τον χώρο και τον χρόνο του. Και πραγματικά, όταν μιλήσαμε αυτό που μου είπε ήταν «σε ευχαριστώ που κατάλαβες ότι χρειαζόμουν χρόνο για να ηρεμήσω», είπε στο ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved