Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Ο πατέρας μου «έφυγε» στα χέρια μου»
Showbiz

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Ο πατέρας μου «έφυγε» στα χέρια μου»

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιστρέφει στο ΜΕGΑ με την εκπομπή «Ολα για τη ζωή μας».

Με μακρά πορεία στο ιατρικό ρεπορτάζ, αλλά και πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιστρέφει στο ΜEGA το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στις 08.50, με την εκπομπή «Ολα για τη ζωή μας», και μας δείχνει τον δρόμο για μια καλύτερη ζωή. Ο άνθρωπος που αγάπησαν οι τηλεθεατές και εμπιστεύτηκαν πάνω σε θέματα υγείας μιλά για τη δική του εμπειρία με τον κορονοϊό, τις δύσκολες στιγμές, αλλά και το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Είστε έτοιμος για την πρεμιέρα στο Μega;

Δεν είναι η πρώτη πρεμιέρα, αλλά είναι μια ιδιαίτερη πρεμιέρα, καθώς επιστρέφω στο τηλεοπτικό μου σπίτι. Εκτός από δημιουργικό άγχος, δεν σας κρύβω ότι είμαι αρκετά συγκινημένος.

Τι νέο θα έχει η εκπομπή και με τι θέματα θα μας καλωσορίσετε;

Κατ' αρχάς, έχει νέο όνομα: «Ολα για τη ζωή μας». Ομως, δεν είναι το μόνο που αλλάζει. Δίνουμε έμφαση στην εικόνα της νέας εκπομπής, αλλά και στην ουσία. Ξεκινάμε με θέματα ψυχολογίας και διατροφής, που ενδιαφέρουν όλους.

Ποιο είναι το πιο ευτράπελο που σας έχει συμβεί στον δρόμο;

Γελάω κάθε φορά που με φωνάζουν «γιατρό»! Και πολλές φορές αυτό το αστείο γίνεται η αφορμή για να πιάσω την κουβέντα με ανθρώπους κάθε ηλικίας, ρωτώντας τους τι θα ήθελαν να, δουν στην εκπομπή.

Μετά την περιπέτεια σας με τον Covid, η οποία ήταν αρκετά δυσάρεστη για εσάς, τι είναι αυτό που νιώσατε εκείνη την περίοδο και θα θυμάστε για πάντα;

Οτι δεν υπάρχουν δεδομένα. Δεν είναι δεδομένο να ξυπνάς κάθε πρωί και να βλέπεις τον ήλιο να ανατέλλει. Αυτό που θα θυμάμαι πάντα είναι η μοναξιά της συγκεκριμένης ασθένειας και ο φόβος του θανάτου.

Πώς το αντιμετωπίσατε; Υπήρχαν άνθρωποι που σας στάθηκαν ή κάποιοι... φοβήθηκαν;

Κατανοώ απολύτως αυτούς που φοβήθηκαν, ευχαριστώ πολύ αυτούς που μου στάθηκαν -και είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ- και συγχωρώ αυτούς που αδιαφόρησαν.

Στο μήνυμα σας, όπου αποχαιρετάτε τον ALPH, γράφετε μεταξύ άλλων: «Είμαι ευγνώμων που εδώ και 24 χρόνια με συντροφεύετε στα τηλεοπτικά μου ταξίδια». Τα χρόνια είναι πολλά... Το περιμένατε όταν ξεκινήσατε;

Ούτε καν είχα σκεφτεί ότι αυτό το ταξίδι θα διαρκούσε τόσο πολλά χρόνια. Δημιούργησα μια νέα τυπολογία εκπομπής στην ιδιωτική τηλεόραση που αντέχει στον χρόνο. Προφανώς, υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό.

Εχετε σπουδάσει αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων... Θα ασχοληθείτε με αυτό κάποια στιγμή;

Αυτό είναι το χόμπι, μου και ως τέτοιο το αντιμετωπίζω έως σήμερα. Με βοηθά να
αποφορτίζομαι δίνοντας συμβουλές σε φίλους που θέλουν να βελτιώσουν τον χώρο
που ζουν.

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σας;

Φαντάζομαι ό,τι και σε όλους. Σημαντικό. Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχεις στο μυαλό σου, έχεις κερδίσει ακόμα μία εμπειρία.

Πόσο σας στοίχησε η απώλεια του πατέρα σας;

Ο πατέρας μου «έφυγε» στα χέρια μου και αισθάνθηκα ευλογία που μπόρεσα να τον αποχαιρετίσω με αυτόν τον τρόπο. Μου λείπει, αλλά πάντα είναι στην καρδιά και στο μυαλό μου.

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved