Μίκης Θεοδωράκης: Ο Νίκος Κουρής καλεί την Μαργαρίτα για τεστ DNA - Της έστειλε εξώδικο
Showbiz

Μίκης Θεοδωράκης: Ο Νίκος Κουρής καλεί την Μαργαρίτα για τεστ DNA - Της έστειλε εξώδικο

Ο Νίκος Κουρής πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση καθώς θέλει να γνωρίζει αν είναι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη.

Μετά την είδηση ότι δημοσιεύτηκε η διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, πως ο Νίκος Κουρής ζητά από τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη να προχωρήσουν σε εξέταση DNA για να εξακριβωθεί αν υπάρχει βιολογική συγγένεια μεταξύ τους.

Το εξώδικο αναφέρει συγκεκριμένα, σύμφωνα με το T-Live: «Προκειμένου να εξακριβωθεί η βιολογική συγγένεια μεταξύ υμών και εμού, σας καλώ να προσέλθετε στα διαπιστευμένα εργαστήρια δικανικής γενετικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία βιολογικού υλικού από τον πραγματογνώμονα γενετιστή, δόκτορα Φιτσιάλο, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με τον τρόπο αυτό, τη διενέργεια δηλαδή του test DNA αδελφών, θα αρθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση περί του αν είμαι εκ πατρός αδελφός σας και κατά συνέπεια θα εξακριβωθεί αν είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη του Γεωργίου».

Να σας θυμίσουμε πως πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό, πως δεν υπάρχει μία διαθήκη αλλά πέντε γιατί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του T-Live, συνέβησαν κάποια περιστατικά τα οποία ανάγκασαν τον Μίκη Θεοδωράκη να αλλάξει τη διαθήκη του.

Πάντως, θα πάρει χρόνο για να διαλευκανθεί η όλη υπόθεση αφού ο ειρηνοδίκης θα πρέπει να καταλήξει στη διαθήκη που τελικά ισχύει αλλά και να ελέγξει την εγκυρότητά της.

Διαβάστε επίσης:

Όχι μία αλλά πέντε είναι οι διαθήκες που άφησε ο Μίκης Θεοδωράκης! Τι θα γίνει από εδώ και στο εξής;

H γυναίκα που «κρατά» το μεγάλο μυστικό του Μίκη Θεοδωράκη

«Αν η Μαργαρίτα Θεοδωράκη είχε δεχτεί να γίνει τεστ DNA θα αποφεύγαμε τη δικαστική διαδικασία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved