Ντόρα Μακρυγιάννη: Η δουλειά που έκανε πριν γίνει ηθοποιός και μας άφησε... άφωνους! (video)
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: Η δουλειά που έκανε πριν γίνει ηθοποιός και μας άφησε... άφωνους! (video)

Η Ντόρα Μακρυγιάννη βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το επάγγελμα που έκανε πριν ακολουθήσει το δρόμο της υποκριτικής.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόσφατο ξέσπασμα που είχε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν διάβασε μια είδηση που την παρουσίαζε ως θύμα ξυλοδαρμού αλλά και για τη δουλεία που έκανε πριν ακολουθήσει την υποκριτική.

«Δεν σοκαρίστηκα γιατί δεν έχω κατέβει από άλλο πλανήτη, απλά με τσάντισε πάρα πολύ το γεγονός ότι είμαστε σε μια εποχή που σε αυτά τα θέματα βρίσκουν τώρα βήμα οι γυναίκες και οι άντρες για να μιλούν ανοιχτά… Το να καρπώνεσαι σε ένα τέτοιο θέμα για να πάρεις “κλικ” και δημοσιότητα ναι, με έφτασε στα όριά μου», δήλωσε η ηθοποιός.

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως ήταν ασφαλίστρια πριν γίνει ηθοποιός, κάτι που άφησε με άφωνους τους παρουσιαστές. Το ασφαλιστικό γραφείο ήταν του πατέρα της αλλά όπως είπε και η ίδια δεν το είχε καθόλου και το παράτησε.

Διαβάστε επίσης:

Η αγανάκτηση της Μακρυγιάννη: «Μου βιάζεις την προσωπική μου ζωή, μου βιάζεις το δικαίωμα μου»

Μακρυγιάννη: Η φωτό και η αποκάλυψη: «Αυτή η φωτό κρύβει την στιγμή αυτή που έχει χαραχθεί μέσα μου»

Έξαλλη η Ντόρα Μακρυγιάννη: «Θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ, είστε το λιγότερο γελοίοι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved