Ανδρέας Μικρούτσικος: Ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή - Βγήκε από την καταστολή
Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή - Βγήκε από την καταστολή

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν διασωληνωμένος στην εντατική καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση, ωστόσο από ότι φαίνεται όλα πήγαν μια χαρά και βγήκε από την καταστολή.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος στην εντατική.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής, δεν είναι πλέον σε καταστολή και την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο Χάρης Λεμπιδάκης, το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου.

«Στα ευχάριστα των τελευταίων ωρών η είδηση ότι βγήκε από την καταστολή ο αγαπημένος μας Ανδρέας Μικρούτσικος. Μακάρι όλα να πάνε κατ’ ευχήν και να βγει νικητής!» έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Να σας θυμίσουμε πως, οι συντελεστές της εκπομπής «Super Κατερίνα» αποκάλυψαν ότι ο αγαπημένος παρουσιαστής επρόκειτο σήμερα να έβγαινε από το νοσοκομείο όμως το βράδυ της Κυριακής η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση και οι γιατροί έκριναν αναγκαίο να τον οδηγήσουν στην εντατική όπου και τον διασωλήνωσαν.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο μήνες, στα τέλη του καλοκαιριού όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε στον Ευαγγελισμό με προβλήματα στον προστάτη.

Χρειάστηκε να χειρουργηθεί και το χειρουργείο πήγε πολύ καλά. Στο μεταξύ όμως άρχισε να παρουσιάζει κάποια προβλήματα με το αναπνευστικό του και ξαναβρέθηκε στο νοσοκομείο. Και πάλι όμως σημείωσε βελτίωση η υγεία του και οι γιατροί σκόπευαν να του δώσουν εξιτήριο σήμερα, Τετάρτη. Μόνο που το βράδυ της Κυριακής άρχισε να μη νιώθει καλά και οι γιατροί, ύστερα από εξετάσεις διαπίστωσαν πως είχε υγρό στους πνεύμονές του λόγω ενός μικροβίου. Έτσι, έκριναν σωστό να τον διασωληνώσουν και να τον οδηγήσουν στην εντατική όπου και βρίσκεται σε καταστολή.

Διαβάστε επίσης:

Διασωληνωμένος και σε καταστολή ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εντατική! (video)

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υπεβλήθη σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση – Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι πρώτες του δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved