Βιολέτα Ίκαρη: «Η επιτυχία θέλει πολλά χιλιόμετρα»
Showbiz

Βιολέτα Ίκαρη: «Η επιτυχία θέλει πολλά χιλιόμετρα»

Από τα ικαριώτικα πανηγύρια μέχρι τις μεγάλες μουσικές σκηνές είναι πολλά τραγούδια δρόμος και η Βιολέτα Ίκαρη τα ερμήνευσε με τη βραχνή φωνή της.

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξη της ανέφερε αν απολαμβάνει την επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα, ενώ σχολίασε και τη σχέση της με τα social media.

Απολαμβάνεις την επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα;

Δεν θεωρώ ότι έγινα και τόσο αναγνωρίσιμη, αλλά βλέπω και απολαμβάνω την αποδοχή του κόσμου στις γενναίες μου προσπάθειες. Η επιτυχία θέλει πολλά χιλιόμετρα.

Με τα social media πώς τα πας;

Εχω αρχίσει και τα πηγαίνω αρκετά καλά και δεν μου το 'χα Αυτό το «καλησπέρα», που μας είναι τόσο δύσκολο να πούμε σε έναν άγνωστο στον δρόμο, το λέω στα social media και ξεδίνω. Μου αρέσει η επικοινωνία στην όποια της μορφή.

Πώς είσαι γενικά στην καθημερινότητα σου;

Όταν δεν τραγουδάω ή δεν ετοιμάζω κάποια παράσταση ή κάποιο τραγούδι για ηχογράφηση, μου αρέσει πολύ να ζωγραφίζω ή να κάνω δουλειές του σπιτιού ακούγοντας ραδιόφωνο ή αγαπημένους δίσκους. Ακούω κυρίως παλιά ελληνικά, όταν ο σύζυγος μου δεν προσπαθεί να ανατινάξει το σπίτι με ξένο μέταλ.

Σου έδωσε μαθήματα η καραντίνα;

Σίγουρα εκτίμησα ακόμα περισσότερο τις ελευθερίες που είχα προ καραντίνας, ένιωσα ότι είμαι ένα τίποτα χωρίς τους συνανθρώπους μου, ένιωσα ακόμα πιο βαθιά την αγάπη μου για τους οικείους μου. Εμαθα απ' την καλή ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ούτε η δουλειά, ούτε το ψωμί, ούτε ο γείτονας, ούτε η υγεία μου, και μετάνιωσα που ποτέ στη ζωή μου δεν έκανα αποταμίευση. Ακόμα και οι φυλακισμένοι έχουν συγκροτούμενους και τρώνε όλοι μαζί ή βγαίνουν όλοι μαζί στην αυλή για άσκηση. Η απομόνωση είναι η πιο σκληρή συνθήκη που έχω βιώσει και μου έδωσε μόνο αναθεωρήσεις για τη ζωή.

Πότε κυκλοφορεί ο νέος σου δίσκος;

Τέλη Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει ολόκληρη η δισκογραφική μου δουλειά σε τραγούδια του Νίκου Ξύδη, με τον τίτλο «Πορτοκάλι». Ηδη έχουν κυκλοφορήσει ως προπομποί τα τραγούδια «Φωτογραφία» και «Ανάσα». Αυτό τον δίσκο τον ετοιμάζουμε παρέα με τον Ξύδη πάνω από δύο χρόνια, με πολύ δόσιμο και μεράκι και η ανυπομονησία μας να τον μοιραστούμε έχει φτάσει στα κόκκινα. Πιστεύω όμως μέσα μου βαθιά ότι άξιζε το κάθε λεπτό αναμονής και προετοιμασίας, αφού έχουμε να παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη και ολόφρεσκη δουλειά από πολλές απόψεις, με τραγούδια που λάτρεψα από το πρώτο άκουσμα.

Κλείνοντας, οφείλω να ρωτήσω: ποιο είναι τελικά το μυστικό της μακροζωίας των Ικαριωτών;

Κάποτε ρώτησαν μια γιαγιά που είχε περάσει τα 100 για το μυστικό της μακροζωίας και απάντησε με τη φράση «Μπουκιά και γουλιά». Θα εννοούσε το κρασί. Κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι θέμα DΝΑ. Εγώ νομίζω πως είναι μια αλυσίδα συνηθειών που αποτελούν την απλή καθημερινότητα των Ικαριωτών που απολαμβάνουν τη ζωή εκεί, με κυριότερη την άσκηση που τους προσφέρει η αγροτική ζωή, γιατί οι περισσότεροι, εκτός από τις δουλειές τους, κάτι καλλιεργούν.

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved