Η εξομολόγηση της Χριστίνας Μπόμπα: Το σοκ μετά το μαιευτήριο και η απώλεια 15 κιλών (Video)
Showbiz

Η εξομολόγηση της Χριστίνας Μπόμπα: Το σοκ μετά το μαιευτήριο και η απώλεια 15 κιλών (Video)

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στην κάμερα μετά τη γέννηση των διδύμων της για το σοκ που έπαθε μετά το μαιευτήριο με τα δίδυμα στο σπίτι, την απώλεια κιλών και πόσα έχει ακόμα να χάσει….

Η Influencer ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα!

«Είμαι πάρα πολύ καλά, πλέω σε πελάγη ευτυχίας και εύχομαι και στα δικά σας! Έχω ακόμη δέκα κιλά να χάσω, με το που βγήκα από το μαιευτήριο έχασα 14-15 κιλά. Μου έμειναν άλλα δέκα, αλλά δεν πειράζει δεν αγχώνομαι καθόλου γιατί τώρα είναι τόσο διαφορετικές οι προτεραιότητές μου και η χαρά με τα μωρά μου που λέω όποτε μου έρθει, θα ξεκινήσω σιγά σιγά. Γυρίζοντας από το μαιευτήριο είχα σοκ, πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω με δυο μωρά.»!

Και πρόσθεσε η Χριστίνα Μπόμπά: «Αλλά τα καταφέραμε και τώρα είμαστε τόσο καλά! Θηλάζω ακόμα, δεν κατάφερα να θηλάσω αποκλειστικά, οπότε κάνουμε μεικτό θηλασμό. Τα πάμε υπέροχα! Φεύγω δύσκολα από το σπίτι, αλλά είμαι ευλογημένη γιατί έχω βοήθεια, μία η μία γιαγιά μία η άλλη. Και στο επόμενο και γρήγορα»!

Δείτε όλα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα αλλά και πέντε φωτογραφίες της που η τρυφερή μανούλα έχει καταφέρει και έχει επανέλθει σε φόρμα!

Διαβάστε επίσης:

Η Χριστίνα Μπόμπα γυμνάζεται και το Instagram παίρνει «φωτιά» (videos)

Χριστίνα Μπόμπα: Η επιστροφή στο γραφείο μετά την άδεια μητρότητας και η έκπληξη που την περίμενε!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Αυτό είναι το σώμα της Χρίστινας Μπόμπα, 3.5 μηνές μετά τη γέννα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved