Ο Γιώργος Καράβας έγινε 39 χρονών -Η έκπληξη που του ετοίμασαν η σύζυγός του και η ομάδα του GNTM
Showbiz

Ο Γιώργος Καράβας έγινε 39 χρονών -Η έκπληξη που του ετοίμασαν η σύζυγός του και η ομάδα του GNTM

Ο Γιώργος Καράβας είχε γενέθλια και τα γιόρτασε με ένα πάρτι έκπληξη μαζί με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού και την ομάδα του GNTM.

Ο Γιώργος Καράβας, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα ως coach μέσα από το «GNMT», είχε γενέθλια χθες, 20 Οκτωβρίου.

Ο coach είχε μια απρόσμενη έκπληξη από την σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού αλλά και από την ομάδα του ριάλιτι μόδας καθώς του ετοίμασαν ένα πάρτι έκπληξη.

Συγκεκριμένα η Ραφαέλα Ψαρρού αγόρασε δύο μεγάλες τούρτες, που στη μία έγραφε GNTM και στην άλλη coach. Τα κεράκια ήταν 39 και ο Γιώργος Καραβάς με φανερά χαρούμεη διάθεση απόλαυσε την όμορφη έκπληξη.

Όλοι μαζί, τού τραγούδησαν «Να ζήσεις Γιώργο», με τον ίδιο στη συνέχεια να δίνει ένα τρυφερό φιλί στη σύζυγό του.

Την έκπληξη έκανε γνωστή η Ραφαέλα Ψαρρού μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τον Γιώργο Καράβα να την αναδημοσιεύει.

«Τα πάντα στη ζωή είναι στιγμές! Στιγμές που στο σύνολο τους δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις , που σε συνοδεύουν για μια ζωή! Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα ! Μια μέρα χαράς όπου ξεχωριστοί άνθρωποι της ζωής μου δημιούργησαν μια ανάμνηση που θα μου μείνει αξέχαστη. Η γυναίκα @rafaela_psarrou μου και όλη η οικογένεια του @gntmgr φρόντισαν προς μεγάλη μου έκπληξη να μου δείξουν το ποσό πολύ με αγαπάνε. Σε ταξίδι εκτός Αθηνών για γύρισμα διοργάνωσαν για μένα μια υποδοχή έκπληξη καλώντας τα αγαπημένα μου πρόσωπα στο σετ! Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ που με έχετε δεχτεί με τόσο μεγάλη αγκαλιά σε αυτή την όμορφη οικογένεια του @gntmgr και του @starchanneltv !!!», έγραψε ο coach για να τους ευχαριστήσει.

Διαβάστε επίσης:

Ραφαέλα Ψαρρού: Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα έχει αξιοζήλευτους κοιλιακούς - Είναι... φέτες!

Γιώργος Καράβας: Για ψώνια με την σύζυγό του, Ραφαέλα και ζηλέψαμε το στιλ τους

GNTM: Πάθαμε πλάκα! Τα καυτά φιλιά Ισμήνης Παπαβλασοπούλου - Γιώργου Καράβα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved