Σπάνια βραδινή έξοδος για τον γνωστό σκηνοθέτη και τη σύντροφό του! (photos)
Showbiz

Σπάνια βραδινή έξοδος για τον γνωστό σκηνοθέτη και τη σύντροφό του! (photos)

Οι δυο τους ζουν τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο όσοι τους έχουν δει μαζί μιλούν για ένα ζευγάρι πολύ ερωτευμένο και ταιριαστό. 

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους δείχνει να διανύει ο ένας στο πλευρό του άλλου και δεν το κρύβουν.

Μπορεί να είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια, αλλά την πρώτη επίσημη εμφάνιση, την έκαναν μόλις πέρυσι το καλοκαίρι σε βραδινό event. Ο λόγος για τον γοητευτικό σκηνοθέτη Λευτέρη Γιοβανίδη και τη μελαχρινή ψυχολόγο, Ξένια Κολαΐτη.

Το ζευγάρι προσφάτως, έκανε και σπάνια βραδινή έξοδο επιβεβαιώνοντας όλους εκείνους που υποστηρίζουν πως συνεχίζουν οι δυο τους να είναι μαζί και ευτυχισμένοι. Βρέθηκαν σε πρεμιέρα παράστασης και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε πιο ερωτευμένους από ποτέ.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Λευτέρης Γιοβανίδης είχε αρκεστεί να αποκαλύψει για τη γυναίκα που έχει στο πλευρό του: «Είναι η σύ­ντροφός μου, είναι ψυχολόγος στο επάγγελ­μα και είμαστε μαζί τα τελευταία δύο χρόνια».

Οι δυο τους αποφεύγουν συνειδητά τα φώτα της δημοσιότητας καθώς μερικά χρόνια πριν, είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις η φιλική σχέση που είχε ο σκηνοθέτης με τη Δήμητρα Ματσούκα.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει σε συνέντευξή του: «Ήταν εντελώς πρωτόγνωρο και περιττό. Δεν είχε και ενδιαφέρον για να ασχοληθεί κάποιος. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρω 20 χρόνια, είμαστε φίλοι, συνεργαζόμαστε πολύ καλά και μακάρι να ξανασυναντηθούμε. Προσπαθώ και στο μέλλον ίσως ξαναδουλέψουμε μαζί.»

Δείτε παρακάτω το ερωτευμένο ζευγάρι…

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz και το παραδέχτηκαν (photos)

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Αυτός είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΠΘ

Λευτέρης Γιοβανίδης: Μιλά πρώτη φορά για το αν είναι ζευγάρι με την Δήμητρα Ματσούκα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved