Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά τη γέννηση των διδύμων της!
Showbiz

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά τη γέννηση των διδύμων της!

Η Όλγα Κεφαλογιάννη πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς εδώ και δύο μήνες έχει φέρει στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της.

Περίπου δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που η Όλγα Κεφαλογιάννη έφερε στο κόσμο τα δίδυμα μωρά της, καρπούς του έρωτα της με τον Μίνωα Μάτσα.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Το Τρίτο Στεφάνι», για την οποία ο Μίνως Μάτσας έγραψε τη μουσική, και πρωταγωνιστούν η Μαρία Καβογιάννη και η Μαρία Κίτσου, ενώ τη σκηνοθεσία έχει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ήταν η πρώτη δημόσια έξοδος του ζευγαριού, αφού τους τελευταίους μήνες έχουν ρίξει την προσοχή τους αλλά και τη φροντίδα τους στα μωρά τους.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media είχε αναφέρει για τη γέννηση των διδύμων της: «Η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο βλέμμα, το θαύμα της ζωής. Η ευλογία της οικογένειας. Νιώθουμε ολοκληρωμένοι. Καλωσορίσατε στον κόσμο!».

Λίγο καιρό μετά η ίδια είχε δηλώσει στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη»: «Είμαι πολύ συγκινημένη που μου δόθηκε αυτή η ευλογία και εύχομαι σε κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα να τα καταφέρει. Τα διδυμάκια μας γεννήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων του Μίνου, είναι δύο γλυκύτατα παρθενάκια!

Του είχα υποσχεθεί πως θα ήταν το δώρο μου για τα γενέθλιά του και πράγματι έτσι έγινε. Παρόλο που στις δίδυμες κυήσεις δύσκολα συμπληρώνει μια γυναίκα τις 37 εβδομάδες, τελικά τα κατάφερα. Το αγοράκι μας μοιάζει στον Μίνωα και το κοριτσάκι μοιάζει σε μένα».

Χθες το βράδυ, το ευτυχισμένο ζευγάρι εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της παράστασης και έλαμπε από ευτυχία.

Δείτε το ζευγάρι στη παρακάτω gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved