DWTS: Σε αυτά τα ζευγάρια έχει αδυναμία η Καγιά
Showbiz

DWTS: Σε αυτά τα ζευγάρια έχει αδυναμία η Καγιά

H Βίκυ Καγιά αποφάσισε να αποχωρήσει από το GNTM και να αναλάβει την παρουσίαση του DWTS.

H ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για το αν της λείπει το ριάλιτι μοντέλων, για τους λόγους που σταμάτησε, ενώ αποκάλυψε ποια ζευγάρια έχει ξεχωρίσει από το φιλανθρωπικό show χορού του Star.

Σου λείπει το «GΝΤΜ»;

Αυτήν τη στιγμή δεν μου λείπει. Άλλωστε, για να το αφήσω πίσω μου, σημαίνει ότι το ήθελα. Ηταν μια επίπονη διαδικασία, γιατί αγαπώ πολύ αυτή την εκπομπή, το σκέφτηκα πολύ, δίσταοα πολύ. Όμως, όταν το αποφάσισα, το έβγαλα από μέσα μου και το-ανακοίνωσα, ένιωσα πολύ καλά.

Γιατί σταμάτησες;

Γιατί, σε συνδυασμό με το «Shopping Star», δεν έχω πάει σερί διακοπές πέντε χρόνια, έχω απολαύσει το ελάχιστο της ξεκούρασης που οφείλω στον εαυτό μου και στην οικογένεια μου. Δούλευα ασταμάτητα, σε τρελούς ρυθμούς. Ήρθε η στιγμή που έπρεπε να θέσω ως προτεραιότητες την οικογένεια και τον εαυτό μου και να είμαι κι εγώ σε θέση να πω ότι εξελίσσομαι και κάνω κάτι παραπάνω για μένα - γιατί ένας κουρασμένος άνθρωπος που δεν σταματά ποτέ δεν μπορεί να είναι δημουργικός. Έκανα τον Αύγουστο μόνο τριήμερα ή τετραήμερα, μου έλειπαν η οικογένεια, η κανονικότητα και το σπίτι μου. Άκουσα το ένστικτο μου χωρίς να σκεφτώ αν θα είναι η τρίτη ή η τέταρτη χρονιά του «GΝΤΜ», αν θα πάει καλά η αν έχει κουράσει. Είπα απλώς ότι δεν θα το κάνω. Το θέμα δεν είναι πόσα χρόνια διαρκεί κάτι, αλλά πόσο μπορείς εσύ να δώσεις παραπάνω και να συνεχίσεις, κι εγώ δεν μπορούσα να συνεχίσω. Από την αρχή ήμουν απόλυτα ειλικρινής, πρώτα με τον εαυτό μου και μετά με το κανάλι, με το οποίο ευτυχώς έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και βρήκαμε μια υπέροχη λύση και για τις δύο πλευρές.

Έτσι, τώρα σε βλέπουμε στο «DWTS».

Είναι ένα υπέροχο σόου, ένα υπερθέαμα, το οποίο οργανώνει η Φένια Βαρδάνης, που είναι και η contect creator του UK «Dancing». Επιπλέον, οι celebrities και όλοι όσοι θα χορέψουν είναι εξαιρετικοί. Η κριτική επιτροπή είναι άκαυτη, είναι όλοι top σε αυτό που κάνουν και γνωρίζουν τα πάντα για το χορό. Δίπλα μου έχω τον Λάμπρο Φισφή, ο οποίος είναι εκπληκτικός και με τον οποίο αλληλοσυμπληρωνόμαστε με μοναδικό τρόπο που ποτέ δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί. Πρόκειται για μια οικογενειακή εκπομπή με θετικό πρόσημο. Επειδή στην Ελλάδα ο χορός γενικά δεν προωθείται από τα σχολεία και τα παιδιά δεν χορεύουν από μικρά, θεωρώ ότι μετά την εκπομπή θα αλλάξει τελείως αυτή η αντίληψη.

Υπάρχει κάποιο ζευγάρι που έχει ξεχωρίσει;

Ακόμη όχι, έχω όμως αδυναμία στην Μπέσσυ Αργυράκη, στον Τάσο Παλαντζίδη και στη Βικτόρια Χίσλοπ. Είναι μεγάλη η προσπάθεια που κάνουν και τους αξίζουν πολλά μπράβο.

Υπάρχει κάτι που μπορείς να μας πεις σε επίπεδο guest;
Θα έρθουν πολλοί, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμη.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved