Κατερίνα Στανίση: «Ήταν πολύ δύσκολο και δεν μπόρεσα να το ξεπεράσω»
Showbiz

Κατερίνα Στανίση: «Ήταν πολύ δύσκολο και δεν μπόρεσα να το ξεπεράσω»

Η φωνή της Κατερίνας Στανίση είναι χαρακτηριστική, και τα τραγούδια της μιλάνε κατευθείαν στην ψυχή μας.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για το τραγούδι που έχει σημαδέψει τη δική της ζωή, για την ομορφότερη συνεργασία της, αλλά και για το αν έχει αγαπηθεί απόλυτα.

-Έχετε μια τεράστια καριέρα, με τραγούδια που έχουν σημαδέψει στιγμές μας. Ποιο τραγούδι έχει σημαδέψει τη δική σας ζωή;

Δεν είναι και δύο. Η ζωή μου είναι συνυφασμένη με τη μουσική. Η ζωή μου είναι η μουσική. Ήμουν τυχερή και είπα καλά τραγούδια, τα οποία άντεξαν στον χρόνο. Τα τραγούδια είναι αναμνήσεις, όνειρα και ελπίδα. Χωρίς αυτά, όλα έχουν λιγότερο νόημα.

-Είχατε δύσκολα παιδικά χρόνια και δουλέψατε από πολύ μικρή. Πώς είναι ένα παιδί να μπαίνει στον κόσμο της νύχτας;

Μπήκα στα δεκαπέντε μου στον χώρο της νύχτας, καθώς είχαμε μεγάλες οικονομικές δυσκολίες στην οικογένειά μου. Η νύχτα είναι πάντα άγρια, πόσο μάλλον για ένα παιδί. Έχω βιώσει φοβερές καταστάσεις, τις οποίες ευτυχώς μπόρεσα και ξεπέρασα πάντα με τη βοήθεια του Θεού και την υπομονή.

-Συνεργαστήκατε με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Ποια ήταν η ομορφότερη συνεργασία σας;

Οι περισσότερες συνεργασίες που έχω κάνει, ήταν πολύ όμορφες. Απ’ όλους κάτι πήρα. Πολλοί απ’ αυτούς είχαν καλή ψυχή και πρόθεση, υπήρχαν όμως και κάποιοι άλλοι που χτυπούσαν το χέρι στο τραπέζι, ζήλευαν και είχαν ανταγωνισμό. Τα πέρασα κι αυτά, δεν είμαστε και Άγιοι. Η νύχτα είναι περίεργη και μπορεί η δημοσιότητα και η επιτυχία να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα κάποιου. Εγώ προσπάθησα και κράτησα την ανθρωπιά μου και δεν ήθελα να μοιάζω στους κακότροπους.

-Υπάρχει συνεργασία την οποία δεν θα θέλατε με τίποτα να ξανά κάνετε;

Ναι, βέβαια υπάρχει, αλλά δεν θέλω να μιλήσω με ονόματα. Αυτά συμβαίνουν σε πολλές δουλειές, αλλά για να λέω μετά από τόσα χρόνια ότι δεν θα ήθελα να ξανά δουλέψω με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, φαντάσου πόσο έχω πειραχτεί μέσα μου. Ήταν πολύ δύσκολο και δεν μπόρεσα να το ξεπεράσω.

-Υπάρχει κάποιο τραγούδι, που όταν το ερμηνεύετε, σκέφτεστε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο;

Κάθε τραγούδι που λέω με ταξιδεύει, είναι μια μικρή ιστορία και περνάνε κάποιες εικόνες από τα μάτια και το μυαλό μου. Θυμάμαι κάποιες καταστάσεις, πού βρισκόμουν, με ποιον κλπ. Για παράδειγμα ένα τραγούδι του Καρανικόλα «Στο κουτούκι του Γιαβρή» σε στίχους του Χαψιάδη Λευτέρη, το τραγούδησα για τον πατέρα μου, που έχασα. Το «Μυστικέ μου έρωτα» το τραγούδησα γιατί τότε ζούσα μια ανάλογη περίπτωση, το «Σ’ έχω κάνει Θεό»… τι να σου λέω…; Τέλος το «Δικά σου νέα προηγούνται» σε στίχους Σαγιάννη Γιάννη και μουσική του Πολυκανδριώτη Θανάση και το «Εγώ» του λατρεμένου μου Τάκη Μουσαφίρη όποτε τα λέω, δακρύζουν τα μάτια μου.

-Νιώθετε ότι έχετε αγαπηθεί απόλυτα;

Τι να σου πω; Δεν θέλω ν’ αδικήσω ή να κάνω την παραπονιάρα. Έχω συμπαθηθεί, δεν ξέρω αν έχω αγαπηθεί. Έχω ζήσει στο πετσί μου την εκμετάλλευση και δεν ήξερα ποτέ για ποιο σκοπό ήθελε κάποιος να έρθει κοντά μου. Δεν πιστεύω ότι κάποιος άντρας αγάπησε την Κατερίνα, νομίζω ήρθαν κοντά μου για τη Στανίση. Αυτό μπορεί να συμβεί στη καθεμία από εμάς. Είναι σκληρή η ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Εμένα πάντως, αυτό μου δείξανε…

-Έχετε κάνει κάποιον άντρα Θεό για να τον δείτε;

Αν έχω κάνει λέει; Γυναίκα είμαι κι εγώ και μάλιστα υπέρ ευαίσθητη. Έχω αγαπήσει πολύ, έχω πονέσει πολύ και έχω απογοητευτεί πολύ, όπως όλες μας.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved