Νάντια Μπουλέ: Πώς έχασε 8 κιλά σε 15 μέρες
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Πώς έχασε 8 κιλά σε 15 μέρες

Η Νάντια Μπουλέ λύνει όλες τις απορίες και αποκαλύπτει τα μυστικά διατροφής που ακολουθεί!

Έκανε τους πάντες να τρίβουν τα μάτια τους! Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως 15 μόλις μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, Σεμέλης-Ρωξάνης, η Νάντια Μπουλέ κατάφερε να χάσει τα περίπου 8 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.

Θέλοντας να κρατά τον μεταβολισμό της σε εγρήγορση, καταναλώνει αρκετά , γεύματα μέσα στην ημέρα, φροντίζοντας παράλληλα να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

«Έχω αδυναμία στις σαλάτες, στα φρούδα και στα λαχανικά και ομολογώ πως δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερη φαν του junk food. Αν θέλω ν' αδυνατίσω, κόβω απλά τα γλυκά και δεν τρώω πολύ αργά», έχει πει στο παρελθόν, τονίζοντας πως δεν έχει χρειαστεί ν' ακολουθήσει ποτέ κάποια αυστηρή δίαιτα. Η Νάντια φροντίζει να μην ξεφεύγει σας ποσότητες που καταναλώνει, ενώ δεν βγάζει ποτέ τους υδατάνθρακες από το διαιτολόγιο της. Επιπλέον, αγαπά τις μπάρες των δημητριακών, οι οποίες εκτός από ενέργεια, της «κόβουν» και τις λιγούρες. Από μικρή, η γυμναστική ήταν κάτι που πάντα υπήρχε στη ζωή της και σοε αυτό οφείλεται το σούπερ γραμμωμένο κορμί της.

Η Νάντια έχει εντάξει στην καθημερινότητα της ασκήσεις ενδυνάμωσης με λάστιχα και βαράκια, ενώ αγαπά πολύ και τον χορό. Ωστόσο, αυτό που της ταίριαζα περισσότερο είναι κάθε μορφής yoga, η οποία την βοηθά πολύ στη μέση, τον αυχένα και τον ώμο. Επιπλέον της προσφέρει ψυχική εκτόνωση και χαλάρωση, στοιχεία που τα θεωρεί απαραίτητα.

Το πρόγραμμα διατροφής της Νάντιας

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΠΡΩΙΝΟ: Νιφάδες βρώμης με γάλα 1,5% λιπαρά και goji berries, τοστ ολικής άλεσης με τυρί χαμηλών λιπαρών και πιπεριές. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 φρούτο εποχής.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Πράσινα λαχανικά φιλέτο κοτόπουλο και ρύζι. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Λίγα αμύγδαλα. ΒΡΑΔΙΝΟ: Ντάκος και φέτα με χαμηλά λιπαρά, ντομάτα, ελιές και δυόσμο ή ρίγανη και γάλα με 1,5% λιπαρά.

ΤΡΙΤΗ
ΠΡΩΙΝΟ: 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι και 1 μπανάνα. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 φρούτο εποχής.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Ψάρι βραστό με βραστά λαχανικά.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Γιαούρτι με μέλι. ΒΡΑΔΙΝΟ: Χορτόσουπα με ένα κομμάτι τυρί και ψωμί ολικής άλεσης.

ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΡΩΙΝΟ: Δημητριακά ολικής άλεσης και ένα τοστ ρε τυρί. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 φρούτο εποχής. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Ψητή μπριζόλα με καρότα και ένα φλιτζάνι καστανό ρύζι. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Γιαούρτι με μέλι. ΒΡΑΔΙΝΟ: Μισή μερίδα του μεσημεριανού.

ΠΕΜΠΤΗ
ΠΡΩΙΝΟ: 1 μικρό μπολ δημητριακά ολικής άλεσης με δύο κουταλιές σούπας πρωτεΐνη ορού γάλακτος και 1 γιαούρτι 2% ή ένα ποτήρι γάλα χωρίς λακτόζη. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 φρούτο εποχής. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 120 γρ. φιλέτο κοτόπουλο με μια πατάτα βραστή. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 1 ρόφημα πρωτεΐνης με 3 κουταλιές σούπας πρωτεΐνη. ΒΡΑΔΙΝΟ: Τόνος σε νερό.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΠΡΩΙΝΟ: Γάλα με βρώμη και σταφίδες. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: Μια χούφτα ξηρούς καρπούς.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Τορτίγια με καπνιστό σολομό. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Μπισκότα με πολύ-δημητριακά και ένα ποτήρι γάλα. ΒΡΑΔΙΝΟ: Σαλάτα με αβοκάντο και καλαμπόκι.

ΣΑΒΒΑΤΟ
ΠΡΩΙΝΟ: 2 φρυγανιές χωρίς ζάχαρη με μέλι και μαρμελάδα. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 2 μανταρίνια. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Κρουασάν σφολιάτας με γαλοπούλα και τυρί.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 10 σταφίδες. ΒΡΑΔΙΝΟ: Ομελέτα φούρνου με κολοκυθάκια.

ΚΥΡΙΑΚΗ
ΠΡΩΙΝΟ: Τοστ με ψωμί ολικής άλεσης ή ντίνκελ, τυρί και γαλοπούλα
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 2-3 ολόκληρα καρύδια. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Σαλάτα με ξηρούς καρπούς και ντρέσινγκ. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 1 γιαούρτι 2% στραγγιστό. ΒΡΑΔΙΝΟ: Μελιτζάνες γεμιστές με κινόα και γιαούρτι.

Πηγή:Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved